Disse spiller trolig for United i ettermiddag

I dag ser du sommerens første forrett, Liverpool - Manchester United, før alvoret braker løs om under én måned.

Mens de engelske damene herjer i EM, har det vært stille med tanke på engelsk fotball på herrenivå, men i dag får vi endelig servert en smakebit på 2022/23-sesongen.

15:00 norsk tid er det avspark på Rajamangala Stadium, Bangkok, for Liverpool - Manchester United.

Til tross for at United endte hele 34 poeng bak Liverpool sist sesong, er det ny sesong, ny trener og nye tider på Old Trafford. 

Jürgen Klopp har tatt med 37 mann i preseason-troppen. Tyskeren har nok en mer satt tanke om gruppa og laget enn nykommeren Erik ten Hag, som har tatt med disse til Thailand: 

Målvakter:

David De Gea, Tom Heaton, Nathan Bishop, Matěj Kovář.

Forsvar: 

Eric Bailly, Diogo Dalot, Ethan Laird, Victor Lindelöf, Harry Maguire, Tyrell Malacia, Luke Shaw, Alex Telles, Axel Tuanzebe, Raphael Varane, Aaron Wan-Bissaka.

Midtbane:

Amad, Bruno Fernandes, Fred, James Garner, Hannibal, Zidane Iqbal, Scott McTominay, Facundo Pellistri, Charlie Savage, Donny van de Beek.

Angrep:

Tahith Chong, Anthony Elanga, Alejandro Garnacho, Anthony Martial, Marcus Rashford, Jadon Sancho.

Få skader, men noen spørsmålstegn

I likhet med Liverpool trente United åpent foran fans på Hua Mak i går.

Begge de to midtstopperne Raphaël Varane og kaptein Harry Maguire deltok ikke på mandagens andre trening. Førstnevnte var dog med på morgenøkta. 

I tillegg sto trioen Scott McTominay, James Garner og forsvarsspiller Axel Tuanzebe over den åpne treninga. Eric Bailly og Victor Lindelöf var med andre ord de eneste rene midtstopperne.

Media ser ut til å spå en 4-2-3-1 med:

David De Gea - Tyrell Malacia, Victor Lindelöf, Raphael Varane, Diogo Dalot - Scott McTominay, Donny van de Beek - Jadon Sancho, Bruno Fernandes, Anthony Elanga - Marcus Rashford.

Klopp har sine gutter tilgjengelige

For Liverpool er det ikke meldt om noen fravær, og det er ikke rapportert noe utover at Darwin Núñez fikk en liten smell i foten på treninga. James Pearce mente at det skyldtes fottøyet.

Diogo Jota og Thiago Alcântara avsluttet med å trene for seg selv, men duoen har akkurat startet sin preseason-trening.

Oppgjøret ser du på Viasport 1 og Viaplay.