Se bildene fra Liverpools åpne trening på Rajamangala Stadium

Det blir ikke meldt om noen fravær før morgendagens kamp mot Manchester United.

Liverpool gjennomførte treningsøkten sin på samme stadion som de røde møter Manchester United på i morgen ettermiddag. Treningen ble også sendt live av Liverpool på deres YouTube-kanal, og kan tittes på her

Liverpool troppen ankom Bangkok lørdag kveld, og hadde sin første treningsøkt i går. Dagens økt ble gjennomført med flust av Liverpool-supportere tilstede. Det ble blant annet spilt 11 mot 11 i dagens økt, for å forberede seg til rivaloppgjøret mot Manchester United.

Det ble ikke meldt om fravær på dagens økt, selv om ikke alle spillerne figurerer på dagens bilder. Darwin Núñez fikk seg en liten smell i venstrefoten, men The Athletic-journalist James Pearce kunne melde om ingen problemer. Thiago og Diogo Jota trente alternativt i slutten av økten. 

Unggutter som Melkamu Frauendorf, Tyler Morton og James Norris er å se på dagens bilder.

Etter 15:00-kampen mot Manchester United reiser troppen videre til Singapore for å møte Crystal Palace på fredag. Fra Singapore går turen tilbake til Liverpool før de røde reiser videre til Østerrike for å møte RB Leipzig og RB Salzburg.