Se torsdagens treningsbilderDet så ikke bra ut da Keita holdt seg til lysken på Villa Park. Allerede i dag var han heldigvis tilbake i trening

Det ser ikke ut til å ha vært noen skade for Naby Keita, som bør være aktuell for en startplass i FA-cupfinalen på lørdag.

I tirsdagens kamp mot Aston Villa hadde de røde allerede mistet Fabinho til skade, da Naby Keita la seg ned og holdt seg til lysken. Han fortsatte kampen, men holdt seg til lysken og så ut til å være i ubehag.

Dersom også 27-åringen hadde vært skadet, hadde Liverpool mistet to av sine viktige midtbanespillere i sesonginnspurten. Fabinho håper fortsatt å være tilbake til Champions League-finalen i slutten av måneden, og heldigvis ser det ikke ut til å ha vært noe alvorlig for Keita. På torsdagens treningsøkt deltok han for fullt sammen med lagkameratene. Han vil da være aktuell for å starte i FA-cupfinalen på lørdag.

På treningen kunne vi også se at Andy Robertson trente, etter at han fikk en fridag på tirsdag uten å være med til Birmingham. Bursdagsbarnet Kostas Tsimikas er som vanlig et midtpunkt når fotografene er på plass. Roberto Firmino har ikke spilt etter at han kom tilbake i full trening for en uke siden, men har nå fått en full uke tilbake i trening.

Vi registrerer at de trente med FA-cupballen fra Mitre for å bli vant med den før finalen på Wembley.

Se galleri fra treningen under.