Se bildene fra Kirkby: Ingen Tsimikas på trening dagen før semifinalen

Kostas Tsimikas var ikke å se på tirsdagens trening.

Vi visste fra før at Roberto Firmino ikke kom til å bli observert på tirsdagens Liverpool-trening. Manager Jürgen Klopp bekreftet på sin pressekonferanse at brasilianeren fremdeles sliter med en skade i foten. 

Bortsett fra det var det ikke meldt om noen skadeforfall, så derfor var det en overraskelse at ikke Kostas Tsimikas var å se på treningsfeltet i Kirkby. Fraværet betyr ikke nødvendigvis at grekeren er skadet - det kan være flere årsaker. Så foreløpig er det ingen grunn til å frykte for Andy Robertsons stødige vikar. 

Resten av spillerne var på plass på treningen, som ble delvis direktesendt på klubbens sosiale kanaler. Humøret ser fremdeles ut til å være på topp blant spillerne til Liverpool - også blant de som ikke har fått spille noe særlig den siste tiden. Alex Oxlade-Chamberlain, Takumi Minamino og Harvey Elliott er blant dem som jevnlig må finne seg i å bli utelatt fra kamptropper, og mentalt er det nok en krevende periode for dem, men de ser ut til å holde humøret oppe likevel.

Jürgen Klopp var også et eneste stort glis tirsdag ettermiddag, ikke at det er noe nytt. Et utvalg bilder fra dagens trening kan du se øverst i saken.