Stive billettpriser i oppkjøringskampene

Supportere som vil se Liverpool i Asia må virkelig punge ut.

Tirsdagens kamp mellom Liverpool og Manchester United på Rajamangala Stadium i Bangkok er ikke for hvem som helst. Supportere som ønsker å se kampen mellom storlagene live må virkelig punge ut. 

Thaiticketmajor.com står for billettsalget, og oversikten deres viser at den billigste billetten ligger ute til 5000 baht - om lag 1400 norske kroner. 

Det er imidlertid ikke mange billetter som ligger ute til den prisen. For de aller fleste billettypene må du ut med det firedobbelte!

The Guardian skrev i juni en sak om at de fleste lokale supporterne ikke har mulighet til å få med seg drømmeoppgjøret fordi billettene koster altfor mye. Liverpool.no har mottatt tips om at det er dyre billetter også til kampen mot Crystal Palace i Singapore på fredag. Der ligger de fleste billettene til mellom 1500 og 2000 kroner. Hvor mange billetter som er solgt til de to kampene er ikke kjent. 

Mer tilgjengelig på Anfield

Etter at Palace-kampen er unnagjort skal Liverpool spille to treningskamper på Red Bull Arena i Salzburg - først mot RB Leipzig, så mot RB Salzburg. 

Der ser det ifølge nettsidene til sistnevnte klubb ut til at prisene ligger på mellom 20 og 45 euro per billett, avhengig av hvor på tribunen man sitter. 

Pre-season avsluttes med hjemmekamp mot Strasbourg på Anfield 31. juli. Også der er det mer overkommelige priser enn de vi ser i Asia. For voksne koster en billett 27 pund. Pensjonister kommer inn for 20 pund, mens ungdom mellom 17 og 21 går for 10 pund. Barn under 17 år kommer gratis på kampen, der det fremdeles er noen få billetter igjen.

Dagen før er det Community Shield-finale mot Manchester City på King Power Stadium i Leicester. Prisene varierer fra 30 til 55 pund for ordinære billetter, ifølge Liverpool FC.