Lagoppstillingen er klarFirmino foretrekkes foran Nunez fra start - se intervjuet med Jürgen Klopp før kampen

Med sju spillere på skadelisten var valgmulighetene til Jürgen Klopp begrenset foran møtet med Fulham på Craven Cottage, og dermed sitter tre unggutter på innbytterbenken.

Hvem som skulle starte på topp av Roberto Firmino og Darwin Nunez var trolig det som voldte Jürgen Klopp mest hodebry før han tok ut sitt lag.

Ibrahima Konate, Curtis Jones, Kostas Tsimikas, Diogo Jota, Alex Oxlade-Chamberlain, Calvin Ramsay og Caoimhin Kelleher er alle uaktuelle til kampen på Craven Cottage grunney skader. 

Naby Keita har slitt med sykdom helt siden forrige helg, har ikke trent, og er ikke i troppen. Alisson Becker er tilbake mellom stengene.

Alle skadene har ført til at unggutter som Stefan Bajcetic, Sepp van den Berg og Luke Chambers har fått plass på innbytterbenken.

Lagoppstillingene

Liverpool: Becker, Alexander-Arnold, Matip, van Dijk, Robertson, Fabinho, Henderson, Thiago, Salah, Firmino, Diaz

Innbyttere: Adrian, Gomez, Milner, Elliott, Nunez, Carvalho, Bajcetic, Van den Berg, Chambers

Fulham: Rodak, Tete, Tosin, Ream, Robinson, Palhinha, Reed, Andreas, Kebano, Mitrovic, De Cordovia-Reid

Innbyttere: Leno, Duffy, Mbabu, Francois, Cairney, Harris, Solomon, Stansfield, Muniz

Se intervjuet med Jürgen Klopp før kampen

Thiago Alcantara spiller sin ligakamp nummer 50 for Liverpool, mens James Milner vil spille sin ligakamp nummer 200 for Anfield-klubben om han kommer inn.

For vertene er den tidligere Liverpool-spilleren Harry Wilson og den tidligere Chelsea-spilleren Nathaniel Chalobah ute med skader.

Fulham-troppen er blitt styrket med nykommerne Joao Palhinha, Andreas Pereira, Kevin Mbabu, keeper Bernd Leno og leiesoldatene Manor Solomon og Shane Duffy i sommer. De to førstnevnte starter, mens de fire sistnevnte sitter på innbytterbenken.

Fulham - Liverpool spilles lørdag kl. 13.30, og vises på V sport PL og Viaplay.