Klopp fnyste av Keita-påstander

Jürgen Klopp avfeide påstander om at Naby Keita mistrives i Liverpool.

Tidligere denne uken hevdet den tyske journalisten Florian Plettenberg at Naby Keita er misfornøyd med sin egen situasjon i Liverpool, og skrev at midtbanespilleren kan bli solgt før overgangsvinduet stenger den 1. september.

Dette ble tilbakevist av Ian Doyle i Liverpool Echo og Neil Jones i Goal.com, som meldte at Liverpool-ledelsen ikke har fått noen indikasjoner på at Keita mistrives i Anfield-klubben og ønsker seg bort. Tvert i mot er partene i samtaler om en ny kontrakt for afrikaneren.

– Det er nesten vittig at jeg må svare på spørsmål om slike påstander som dette. Dersom dere satt på min side av bordet ville dere se hvor ofte det ikke finnes det snev av sannhet i påstander som dette, sa Klopp til pressen.

– Alt er fint

– Nei, det er absolutt ingenting i dette. Naby var syk i en uke. Forrige kamp satt han på benken. Denne uken er han tilbake i full trening, og ser veldig bra ut. Alt er fint, la Liverpool-manageren til.

– Han er en spiller som ikke er så veldig fornøyd når han ikke spiller, men det er slik det skal være. Det er helt greit. Ingen har kommet til meg og fortalt meg at han er misfornøyd og ønsker å skifte klubb.

Liverpool Echo skriver i dag at det ikke vil komme som noen overraskelse om Keita starter mandagens kamp mot Manchester United på Old Trafford, hvor han storspilte i fjor.