Moyes bekreftet bud på Liverpool-linket midtbanemann

Flere Premier League-klubber har 23-åringen på radaren.

En av de spillerne vi har hørt mest om denne sommeren er Sporting Lisboas midtbanespiller Matheus Nunes.

De røde har allerede hentet Portos beste spiller og Benficas beste spiller i 2023, med kjøpene av Luis Diaz i januar og Darwin Nunez i juni. Da manglet det bare at Sportings beste spiller også skulle ta veien til Anfield – men det kommer neppe til å skje.

Nunes er, i likhet med Nunez, Diogo Jota og Fabinho, representert av Jorge Mendes og Gestifute, men Liverpool skal ikke ha ham som et overgangsmål i dette vinduet, ifølge Paul Joyce i The Times.

Portugisisk media har de siste ukene linket ham sterkt til Anfield, og så sent som i dag rapporterte Florian Plettenberg i tyske Sky Sport at det er en spiller de røde følger. Han skal ha en utkjøpsklausul på 51 millioner pund, men skal være tilgjengelig for en lavere sum. En sum på 35 millioner euro blir nevnt, pluss prosenter fra videresalg.

West Ham prøvde seg - igjen

På en pressekonferanse fredag bekreftet West Ham-manager David Moyes at han har forsøkt å kjøpe Nunes. Det er fra før bekreftet at West Ham la inn bud på både Luis Diaz og Darwin Nunez i januar, uten at det lykkes.

Heller ikke med Nunes skulle det gå.

– Vi kom med et bud på ham, men han valgte å ikke komme hit, var Moyes sin korte kommentar på pressekonferansen ifølge The Athletic

West Ham har også prøvd å kjøpe Amadou Onana denne måneden, men han signerte for Everton for 33 millioner pund.

Ifølge Plettenberg er Manchester City interessert i Nunes, men at at en overgang til Wolverhampton virker mest sannsynlig. Wolves har 10 førstelagsspillere med portugisisk pass, i tillegg til manager Bruno Lage.