Scoret fire mot Manchester United

Liverpool U18 med imponerende seier over erkerivalen.

Liverpool U18 imponerte ved å slå Manchester United U18 4-2 i en kamp i U18 Premier League på akademiet i Kirkby lørdag.

Trent Kone-Doherty spilte en svært god førsteomgang, hvor han gjorde to mål, etter henholdsvis åtte og 35 minutter.

Det første målet kom etter et langt utspark fra keeper Fabian Mrozek, som en United-forsvarer ikke klarte å få kontroll på. Kone-Doherty utnyttet feilen til fulle, rundet keeper og satte ballen i mål.

Ti minutter før pause var samme mann på farten igjen. McConnell slo ballen til Ben Doak, som la inn foran mål, og der var Kone-Doherty på plass på bakre stolpe.

Sam Murray reduserte for gjestene tidlig i annen omgang på en retur etter en heading i tverrliggeren på en corner, men det tok ikke lang tid før Liverpool festet grepet om kampen igjen, og scoringer av kaptein Terence Miles og James McConnell sørget for at vertene kunne kontrollere oppgjøret inn.

3-1 kom etter 53 minuttter. Et frispark ble slått inn i feltet, og Miles headet ballen over United-keeper Wooster og i mål. Elleve minutter senere var seieren i boks, da McConnell skjøt ballen i venstre hjørne fra 20 meter og gjorde 4-1.

Manni Norkett reduserte på et sent straffespark, etter at innbytter Ranel Young hadde lagt ned Murray i feltet, men Liverpools seier var aldri truet.

Liverpools lag: Mrozek, Osborne, Gyimah, Miles, Hayes-Green (Giblin 22), Laffey (Danns 81), Doak (Young 81), Onanuga, Koumas, McConnell, Kone-Doherty.

Ubenyttede reserver: Hewitson, Pennington.