Se scoringene: Tottenham klatret til tabelltopp

Tottenham fortsetter den gode sesongstart.

Tottenham fortsatte den gode sesongstarten da de tok imot Wolves til tidligkampen lørdag, men det er tydelig at Antonio Contes lag nyter å være i flytsonen. Det var et mål fra hjørnespark som avgjorde i det som var en tett og jevn kamp som fort kunne ha gått begge veier.

Før pause var Wolves nærmest scoring, og de hadde tolv avslutninger mot Tottenhams ene. Likevel stod det 0-0 til pause.

Etter hvilen tok Tottenham over, og etter 64 minutter kom kampens ene scoring da Harry Kane ristet seg fri fra markeringen og enkelt kunne sette et hjørnespark som ble stusset videre av Ivan Perisic i mål.

Seieren fører Tottenham opp på tabelltopp, men Arsenal kan ta over dersom de slår Bournemouth på bortebane i kveld.

Se høydepunktene fra Tottenhams seier øverst i saken.