Ajax-fansen sliter med å komme seg til Liverpool

Bemanningskrise på flyplassen i Amsterdam.

Voetbal Primeur melder at Ajax-fansen sliter med å komme seg til Liverpool på grunn av bemanningskrisen ved Schipol, flyplassen i Amsterdam. 

Mannskapsmangel skal være grunnen til logistikkproblemene i Amsterdam. Ikke noe ukjent fenomen på flyplasser over hele verden i etterkant av koronapandemien. 

Tadic med oppfordring til de som kommer seg til Liverpool

– Vi ønsker å ha våre fans tilstede på Anfield, og dette er en situasjon det burde ha være ordnet opp i, sa Dusan Tadic til pressen da bemanningskrisen på Schipol ble tema i går.

– De supporterne som klarer å komme seg til Liverpool må gjøre hva de kan for å gi oss energi. Vi har utrolig bra fans, la han til.

En del Ajax-fans har imidlertid kommet seg til Merseyside, og fikk overvære Ajax sin trening på Anfield i går kveld.

Likevel vil det nok bli glissent i borteseksjonen på Anfield tirsdag kveld, noe som utvilsomt vil påvirke stemningen på stadion.

Liverpools kamp mot Wolverhampton på lørdag ble utsatt som en følge av Dronning Elisabeth sin bortgang, og kampen mot Chelsea kommende helg er også avlyst av samme grunn. Dette betyr at kveldens kamp blir Liverpools siste kamp denne måneden, da det etter helgen kommer en periode med landskamper.