– Det er en drøm å være her

Liverpools nye midtbanemann har gitt sitt første intervju med de røde.

– Jeg er veldig, veldig glad for å være her og bære denne store trøya med dette berømte emblemet som representerer så mye i fotballverdenen, det er en drøm, sier lagets ferskeste tilvekst til Liverpoolfc.com.

26-åringen får draktnummer #29 og skal allerede ha snakket med Jürgen Klopp på AXA Training Centre.

– Vi snakket mye, og våre ideer og visjoner var en god match så jeg er sikker på at det var det rette valget. Jeg er veldig glad og svært motivert for å fortsette leve drømmen min på banen og gi alt i en Liverpool-trøye.

Kommet på «riktig» side

Brasilianeren har allerede opplevd Liverpool tett på, da han var med for Barcelona i den utrolige Champions League-semifinalen i mai 2019.

– Liverpool har en vidunderlig historie i fotballen. Jeg har spilt mot Liverpool, jeg vet hvordan det føles å være på det stadionet med fansen bak dem.

SIER DE RETTE TINGENE: Brasilianske Arthur vil bli møtt med en viss skepsis, men gjør sitt for å fri til Liverpool-supporterne.

SIER DE RETTE TINGENE: Brasilianske Arthur vil bli møtt med en viss skepsis, men gjør sitt for å fri til Liverpool-supporterne.

– Jeg var med motstanderen og nå er jeg på den riktige siden så jeg er skikkelig spent. Det er en massiv klubb med en stor trener, store spillere. Som jeg sa tidligere, det er en drøm å være her.

Arthur kan få sin debut alt mot Everton lørdag 3. september.