Bekreftet: Ben Davies selges til Skottland

Jürgen Klopp mener at det er en avtale som er perfekt for alle parter.

Det bekreftes at Ben Davies går til Rangers, i en avtale verdt rundt £4 millioner.

Dette må sies å være en overgang som kun har vinnere, og mange av dem.

Liverpool går i fortjeneste på 26-åringen, Rangers sikrer seg en solid erstatter for Calvin Bassey, Preston North End får gode 20 prosent av summen og spilleren selv øker betraktelig sjansene for fast spilletid.

Supert og positivt

Jürgen Klopp er enig og mener at dette er en fin sjanse for midtstopperen. Tyskeren omtaler det som en «super overgang» og et «veldig positivt utfall».

– Rangers er en fantastisk klubb, en stor klubb. Ben hører hjemme på den store scenen, helt sikkert, Europa-fotball også. Det byr på en ordentlig mulighet for han til å demonstrere kvaliteten og roen.

– Det er en god signering av Giovanni van Bronckhorst, skal jeg være ærlig. Perfekt for alle parter. Han får en velskolert forsvarer, som går inn i sine beste år og har en karakter hentet fra øverste skuff.

Skottene vil spille Champions League-kvalifisering i starten av august.

Vi ønsker Ben Davies lykke til videre i karrieren.