Bekreftet: Rhys Williams lånes ut til Blackpool

21-åringen spiller i Championship i 2022/23.

Liverpool FC bekrefter at midtstopperen vil søke spilletid og erfaring på nest øverste nivå, etter å ha spilt 19 kamper for Jürgen Klopps lag de to siste årene.

Blackpool ble nummer 16 i Championship sist sesong.

Sterk i lufta

Midtstopperen, som har har vært utlånt til Kidderminster Harriers og Swansea City de siste sesongene, skal nå forsøke å bedre «The Seasiders» sitt forsvar, som hadde negativ målforskjell i fjor (54-58).

– Jeg tenker at jeg dominerer i lufta på grunn av min høyde, og jeg er en verbal forsvarsspiller. Jeg liker å ha ballen i beina også, så forhåpentligvis kan jeg spille den måten treneren ønsker, sier Williams.

Laget trenes av Michael Appleton, og har blant andre tidligere Liverpool-spiller Kevin Stewart i stallen.

Blackpool spiller treningskamp mot Salford City i kveld, før de møter Everton søndag 24. juli.

21-årige Williams har vært i Liverpool siden U10-nivå. I fjor sommer signerte han en ny kontrakt med de røde.