Ytterliggere tre Liverpool-spillere deltok ikke på hele treningen

Joe Gomez, Rhys Williams og Melkamu Frauendorf var med i starten av dagens trening, men fullførte ikke.

Ifølge Liverpool Echo, som var tilstede på dagens trening, gikk Joe Gomez, Melkamu Frauendorf og Rhys Williams av banen med hver sine problemer. Trioen trente med laget i går, men måtte gi seg av ulike grunner i løpet av dagens økt i Singapore.

Merseyside-avisen melder om at førstnevnte forsvant inn i garderoben tidlig til stor applaus fra publikum tilstede. Han skal ha beveget seg fritt i korridorene etter trening så det kan være snakk om en uproblematisk skade for 25-åringen.

Melkamu Frauendorf og Rhys Williams fikk hver sine slagskader under treningen, og førstnevnte ble værende utenfor banen resten av økten. Williams var tilbake på gressmatten på slutten.

FRISK: Melkamu Frauendorf var å se på bildene fra Liverpools trening onsdag. Det er nok ikke snakk om noe alvorlig for unggutten.

FRISK: Melkamu Frauendorf var å se på bildene fra Liverpools trening onsdag. Det er nok ikke snakk om noe alvorlig for unggutten.

Skal være småproblemer

Fra før av vet vi at Diogo Jota og Alisson Becker har problemer med hver sin side. Det fryktes at førstnevnte har slått opp igjen skaden han pådro seg i en landskamp for Portugal i juni. 

Det var bedre nyheter rundt Alisson og resten av gjengen, selv om brassen er usikker på morgendagens kamp.

– Ali var ikke 100 prosent, han fullførte økta tidligere, gjorde oppvarming og følte noe så der må vi vente og se også. Jeg tror stort sett at resten er bra, sa Klopp på dagens pressekonferanse. 

Fredagens kamp mot Crystal Palace starter 14:35 norsk tid. Kampen sender på VG+ Sport.