Liverpool-journalist Neil Jones:– Phillips og Williams kan bli de to neste som forsvinner denne sommeren

Ben Davies er formaliteter i fra å bli solgt til Rangers. Liverpool-journalist Neil Jones forventer at flere følger han ut døren.

De to krigerne som hjalp Liverpool til en viktig fjerdeplass i 2020/2021-sesongen forventes å forsvinne fra Liverpool før sommervinduet lukker. Det ryktes om et permanent salg av Phillips, mens det fremdeles er usikkert om Williams reiser på et utlån eller ikke. Det melder GOAL-journalist Neil Jones, som er ansvarlig hjemmesidens Liverpool-korrespondent.

– Det er økende interesse for midtstopperduoen. Phillips har interesse fra klubber fra Championship og i Tyskland. Det forventes at Williams forsvinner på utlån til en Championship-klubb, skriver han.

– Det er også en mulighet for at Leighton Clarkson, Jake Cain og Jack Bearne forsvinner på hver sine utlån. Det samme gjelder for Tyler Morton, men Liverpool kan se på han som en god mann å ha i troppen. 

Jürgen Klopp har tidligere vegret seg for å låne ut mange unggutter, men denne sommeren har det vært mange utlån fra de røde. James Balagizi (Crawley), Billy Kuometio (Austria Wien), Marcelo Pitaluga (Macclesfield), Owen Beck (Famalicao) og Conor Bradley (Bolton) er de mest profilerte U23-spillerne som har forsvunnet, men det er enda flere. 

TIL RANGERS: Ben Davies fikk ikke et minutt for Liverpool i den røde trøyen og nå er 26-åringen på vei til Skottland.

TIL RANGERS: Ben Davies fikk ikke et minutt for Liverpool i den røde trøyen og nå er 26-åringen på vei til Skottland.

Formaliteter gjenstår

Ben Davies har aldri klart å spille seg i nærheten av Liverpools ellever eller benk, og i den forrige sesongen var han på utlån til Sheffield United. Det ryktes nå om at engelskmannen bare er formaliteter unna en overgang til Rangers.

Det skal være snakk om en overgangssum på totalt 4 millioner pund, noe som vil si at Klopp tjener gode penger på mannen som kom inn midt i stopperkrisen for halvannet år siden.

Jürgen Klopp skal være skuffet over hvordan Liverpool-karrieren endte for Davies, ifølge Liverpool Echo.