– Nei, det er ikke aktuelt å la ham spille en hel kamp ennå

Jürgen Klopp akter å matche nysigneringen Arthur Melo forsiktig.

Liverpool hentet Arthur Melo på lån fra Juventus like før transfervinduet stengte, og brasilianeren skulle derfor være vant til italiensk fotball og kjenne til Napoli fra før. Men Jürgen Klopp akter ikke å la midtbanespilleren spille hele kampen på Stadio Diego Armando Maradona i morgen kveld.

– Arthur trenger å spille fotball, og han trenger trening spesielt. Det er slik det er, sa Klopp da han ble spurt om Champions League-fotball vil passe Arthurs spillestil bedre enn Premier League.

– Han har ikke trent med laget på en stund i Juventus, så han trenger skikkelig trening med laget. Det er hva vi gir ham nå. Om han kan spille noen minutter? Ja. Bør han spille en hel kamp? Nei, for han må bli vant til intensiteten i alle turneringer. 

– Det er ikke slik at du trenger å jobbe mindre for å spille i Champions League enn i Premier League. Ikke i det hele tatt, og spesielt ikke her i Italia. 

– Arthur gjør det bra. Han gir absolutt alt på trening. Vi må være forsiktige med ham, og så får vi se om vi kan benytte ham.

Napoli - Liverpool spilles på Stadio Diego Armando Maradona onsdag klokken 21.00, og blir vist direkte på TV 2 Sport Premium og TV 2 Play.