Nytt medlemsblad klart:Les Kopite 5 2017-18 digitalt

Vår siste utgave av The Kopite er lastet opp og tilgjengelig på alle dine devicer.

26. jan 2018 kl 14.05 Tore Hansen

Medlemmer kan nå lese siste medlemsblad digialt. Bladet er ute i postkassene andre uke av februar.

I siste bladet kan du blant annet lese mer om:

– LIVERPOOL MÅ SPARKE SIN KEEPERTRENER
Bruce Grobbelaar var aldri en som gjemte seg. Han svarte kritikerne med å være Liverpools sisteskanse gjennom hele klubbens mest suksessrike tiår. Den populære og eksentriske afrikaneren skyter fortsatt fra hofta når vi ber ham uttale seg om dagens røde lag.
Les mer her (medlemspålogging).VAN DIJK - FORSVARSSJEFEN
Endelig fikk Jürgen Klopp sin midtstopper. Liverpool smadret sin tidligere transferrekord for å sikre seg Virgil van Dijk fra Southampton. Den gigantiske nederlenderen skal rettferdiggjøre £75M ved å få orden på de rødes indre forsvar.
Les mer her (medlemspålogging).

REKORDVINDUET: COUTINHO FIKK SIN VILJE
Liverpool gjorde sitt rekordkjøp i januar 2018, men de gjennomførte også sitt desidert dyreste salg. Philippe Coutinho fikk presset gjennom sin ønskede overgang til Barcelona for svimlende £142M, og ble dermed verdens tredje dyreste fotballspiller.
Les mer her (medlemspålogging).På Klopp sin transfermåte
Liverpools manager har fått sin midtstopper, men samtidig solgt sin største stjerne uten å ha klar noen erstatter. Januarvinduet er igjen blitt omstridt under Jürgen Klopp. Det som virker klart er at den sportslige sjefen på Anfield kommer til å gjøre dette på sin måte, om det så får bære eller briste.
Les mer her (medlemspålogging).

Du kan også lese om:

Frode Koppe: – Det var uvirkelig
Som 20-åring fikk Frode Kippe drømmen om å spille med en liverbird på brystet oppfylt, men det var som kanarifugl han oppnådde legendestatus. Tiden i Liverpool var likevel med på å forme det som skjedde siden.

STEVE PEPLOW, LIVERPOOL (1965–71): – JEG GIKK UT, KEEGAN KOM INN
Han var en av dem som kjempet om å ta over etter Hunt og St. John, men greide ikke å forhindre at det endte opp med Keegan og Toshack. Steve Peplow har imidlertid en historie å fortelle som en del av det Liverpool som erobret hegemoniet i engelsk fotball for om lag 50 år siden.– BREWSTER, JONES OG LEWIS NÆRMEST OPPRYKK
Neil Mellor var for noen år siden stjerne og toppscorer på Liverpools junior- og reservelag, før han bidro på veien til Istanbul. Nå følger han de rødes aldersbestemte lag som ekspertkommentator og har vurdert dette årskullet med juniorer for The Kopite.

RØDE SUPPORTERE: – DET BESTE LAGET VI HAR HATT SIDEN VI VANT LIGAEN
De er lokale røde fans, og de skriver for Liverpools supportere. Steven Kelly og Dave Usher var en del av fanzine-kulturen som vokste opp for et par-tre tiår siden, nå bringer de sine synspunkter via nettet. Vi har bedt dem om å utdype sine meninger om dagens Liverpool-lag, Jürgen Klopp, eierne FSG og norske supportere til The Kopite.

Og mye mer...

Her kan du laste ned våre medlemsblader.

Medlem - har ikke pålogging?

Ikke medlem? Meld deg inn her og få tilgang til Kopite digitalt.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]