Fantasy Premier LeagueTredje best i Norge og på toppen av LFCSCN-ligaen

Vegard Olstads lag «Lokomotivet» topper etter åtte serierunder.

15. okt 2018 kl 19.11 Arild Skjæveland

Det er over 8.000 nordmenn som har meldt på sine lag til supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranse.

Der kjempes det om en valgfri tur til Anfield neste sesong, med fly, hotell og billett dekket. Den som topper ligaen er Vegard Olstad og hans lag «Lokomotivet».

Med 624 poeng er han helt oppe på en 15. plass i verden, og tredjeplass i Norge. Vi registrerer at han kun har hatt Trent Alexander-Arnold fra Liverpool de siste rundene – men etter 1-1 og 0-0 har han nok gjort en riktig beslutning.

Robertson tar flest poeng

Olstad har fått en luke på 24 poeng på toppen. Bak han følger Odd Arne Gjerdsø Risdal og hans lag «Risdal FC». Risdal har beholdt Mohamed Salah i egypterens poengtørke – men forhåpentligvis vil han få betalt for det borte mot Huddersfield i neste runde.

Den Liverpool-spilleren som har tatt flest poeng denne sesongen er faktisk Andy Robertson. Venstrebacken har tatt 49 poeng så langt denne sesongen. Kun fire spillere har tatt flere poeng denne sesongen. Den suverene poengkongen hittil er Eden Hazard, med 74 poeng.

Sadio Mané har tatt 48 poeng, men flesteparten kom helt i starten av sesongen. I de fire siste rundene har det kommet lite fra senegaleseren.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]