Supporterklubbens Fantasy Premier League-konkurranseNavjord leder – men hvor lenge?

Førsteplassen i i årets konkurranse er en tur til Anfield.

29. mar 2018 kl 15.13 Arild Skjæveland

Denne sesongen har LFCSCN-ligaen vanvittige 7000 deltakere. Den som er best når Premier League er ferdigspilt i mai vinner tur til Anfield neste sesong, med fly, hotell og kampbillett.

Før den 32 serierunden er det Remi Navjords lag «JustAbove» som leder med 1983 poeng. Han er faktisk nummer 152 i verden, av over 5 millioner lag.

Men har han grunn til bekymring? Ja vil mange si, etter at han brukte opp sitt wildcard i den forrige runden – amputerte runde 31, og dermed må sitte med mye Bournemouth, Stoke og Huddersfield når vi går inn i den avgjørende perioden.

Fem poeng bak ligger Sven Ødegårds lag «The Dark Knights». Med alle chips inntakt må en nesten legge favorittstempelet over på Ødegård, som har hengt med i toppen i lang tid.

Salah knuser alle rekorder

Mohamed Salah har hatt en fantastisk sesong for Liverpool – og i Fantasy Premier League er det ingen som er i nærheten av egypteren.

Han er den mest eide spilleren med 62,5 prosent av alle spillerne – men tar vi bort «døde» lag er eierandelen godt over 90 prosent.

Det er med god grunn. Han har med sin 28 mål og 11 assist (i FPL får en målgivende dersom en blir felt og får straffe) fått utrolige 266 poeng. Nestemann på listen er Kevin de Bruyne med 183 poeng.

Med sju ligarunder igjen er han i rute til å knuse Luis Suarez som har FPL-rekorden i antall poeng. I 2013-14 sesongen fikk Luis 295 poeng.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]