Supporterklubbens Fantasy-konkurranseSven Ødegård stakk av med turen til Anfield

Laget hans «The Dark Knights» holdt unna konkurrentene og vant suverent.

21. mai 2018 kl 23.11 Arild Skjæveland

Det er litt over en uke siden Premier League-sesongen 2017/18 ble ferdigspilt. Om det var få lag som hadde noe å spille for i siste ligarunde – var situasjonen en helt annen i Fantasy Premier League.

I supporterklubbens konkurranse deltok over 7000 managere denne sesongen, og kjempet om en tur til Anfield neste sesong. Den turen var det Sven Ødegård fra Bryne som stakk av med.

– Det er kjempemessig, sier Ødegård som er bosatt i Oslo på telefon når Liverpool.no ringer.

– Jeg har vært med i ti år, og har hatt to gode sesonger før, men ingenting som i år, sier 35-åringen som endte som nummer 84 i verden.

Satset på Salah og Sterling

Han forklarer sin egen suksess på denne måten:

– Det må legges ned en del tid i dette for å planlegge fra runde til runde, men det er noe jeg synes er veldg gøy å holde på med.

– Salah var et must i år, og det fant jeg ut tidlig – men det gjorde også alle andre. Salah og Sterling har gitt meg mye poeng. Jeg har også hatt et solid forsvar, og hadde en periode rundt jul da jeg fikk veldig mye poeng på spissene.

Ødegård har vunnet en tur til Anfield på en valgfri kamp neste sesong, med fly, hotell og kampbillett dekket.

– En kamp mot United hadde vært kjempestas neste sesong, men vi må se litt når terminlisten kommer og se hva som passer.

Andre og tredjeplassen

Andreplassen får en signert drakt av en spiller, og den er det Kristian Rivedal som har vunnet. Laget hans Eagle Mountain 70 stoppet på 2405 poeng – 38 poeng bak vinneren Ødegård.

Årets tredjeplass er en valgfri drakt fra neste sesong. Den er det Remy Snilstveit og Eirik Paulsen som har vunnet. De stoppet begge på samme poengsum – 2401, og deler tredjeplassen.

Alle vinnerne blir kontaktet.

Til alle andre: Lykke til neste sesong, da kjører vi ny runde!

Har du innspill til journalisten?
[email protected]