Nyoni fortsatte storspillet, men kunne ikke hindre tap for Liverpool U18

Liverpool U18 møtte Fulhams U18-lag til dyst lørdag, i en intens og underholdende kamp.

Liverpool U18-Fulham U18 3-5 (2-2)

Det var to angrepsorienterte lag som møttes til dyst da Liverpool møtte Fulham på Kirkby klokken 12.00 norsk tid lørdag. 

Gjestene tok ledelsen etter 14 minutter, men kun fire minutter etterpå utlignet Liverpool. Trey Nyoni - som har imponert stort etter overgangen fra Leicester i sommer - danset seg inn i motstanderens 16-meter med ballen, førhan fintet bort enda en oppasser og sendte ballen i nettmaskene. 

10 minutter senere var samme mann tilrettelegger da han sendte Jayden Danns gjennom med en lang pasning. Danns har scoret i hver kamp han har spilt for Liverpool U18 denne sesongen. 

De rødkledde klarte imidlertid bare holde på ledelsen i to minutter, da Fulham scoret på et frispark like etterpå. 

To annullerte mål

Underholdningen fortsatte i den andre omgangen, og både Keyrol Figueroa og Wellity Lucky fikk mål annullert i innledningen av den andre omgangen. 

Målvakt Kornel Misciuer - som trente med førstelaget i uken som var - gjorde alt han kunne for å hindre gjestene, men klarte ikke holde unna da et kraftfullt skudd fra en Fulham-spiller suste i nettmaskene bak seg etter rundt timen var spilt. 

Med 16 minutter igjen å spille doblet gjestene ledelsen, før de sikret seieren med en 5-2-scoring noen minutter etterpå. 

Lukcy fikk målet sitt da han reduserte på overtid, men det hjalp ikke for Marc Bridgge-Wilkinsons menn, som måtte se seg slått av Fulham. 

Liverpool U18 spiller sin neste kamp mot Newcastle United neste lørdag. 

– Tallene hans er utrolige, og han kommer aldri til å stoppe

Klopp og spillerne hyllet tomålsscorer Salah etter kampen– Tallene hans er utrolige, og han kommer aldri til å stoppe

Salah var ikke på sitt beste mot Everton, men står allikevel igjen som matchvinner med sine to mål. Etter kampen lovpriset flere av hans nærmeste egypteren.

– Jeg har spilt på mange arenaer, men dette er en av de beste

Szoboszlai etter sitt første Merseyside-derby:– Jeg har spilt på mange arenaer, men dette er en av de beste

Liverpools ungarske midtbanespiller var henrykt etter seier i sitt første møte med den store rivalen.