U18 fikk det tøft mot Manchester City

Marc Bridge-Wilkinsons gutter fikk det ikke til å stemme i ettermidag.

Manchester City U18 - Liverpool U18 3-0 (1-0)

Lørdag ettermiddag var de rødes U18-lag i aksjon i kalde omgivelser, og tapte til slutt 0-3 mot et av topplagene i U18-divisjonen. Kampen, som egentlig skulle sparkes i gang 13.00, ble forsinket med en halvtime grunnet is og snø og måtte spilles på en annen arena i siste liten.

Jayden Danns, Trent Kone Doherty og Kieran Morrison startet for Marc Bridge-Wilkinson, men ungguttene fikk lite til å stemme i Manchester.

Fortjent tap

Manchester City tok styringen fra start på de lyseblå sitt akademi, og skapte flere store muligheter i åpningsminuttene. Det første målet i kampen ble satt etter en liten halvtime.

Morrison, Kone Doherty og Danns var farlig frempå for de røde, men fikk ikke ballen i mål. Det stod dermed 0-1 til pause.

Etter en time spilt stod det også 2-0 etter scoring av Alfie Harrison. Midtbanespilleren satte også sitt andre for dagen på overtid, og sikret seieren for hjemmelaget.

Liverpool hadde et par gode sjanser i den andre omgangen også, men fikk ikke ballen i målet. Resultatet sender City opp i ryggen på Liverpool, med Manchester United et stykke foran på førsteplass.

Liverpool U18: Misciur - Pitt, Lucky, Kelly (Onanuga 78), Gyimah - Morrison, Laffey, Trueman (Enahoro 85) - Kone Doherty (Pennington 78), Danns, Figueroa (Lambie 78)

Ubenyttede reserver: Morana

Hvem fortjener den siste plassen på midtbanen?

Jürgen Klopp har ingen nye skadeproblemer før møtet med Fulham.

Velg lag Lør. 02.12. 15:08