Liverpool U18 avsluttet Premier League Cup med knusende seier mot Newcastle U18

Marc Bridge-Wilkinsons menn takket for seg med et smell i Premier League Cup.

Liverpool U18 - Newcastle U18 5-1 (4-0)

Etter at Marc Bridge-Wilkinsons unge menn hadde fri forrige helg grunnet landslagspause, var U18-laget tilbake i aksjon mot Newcastle i Premier League Cup på Kirkby lørdag ettermiddag. De rødkledde ungguttene kom raskt ut av startblokkene.

Det tok bare fire minutter før Jayden Danns satte sitt første mål for dagen. 17-åringen stjal ballen fra en Newcastle-spiller, kom seg til en god skuddposisjon og sendte et lavt skudd forbi Newcastles sisteskanse. Danns har scoret i hver kamp han har spilt for Liverpool U18 denne sesongen.

Keyrol Figueroa kom nylig tilbake etter U17-VM med sitt USA, og var rett tilbake på scoringslisten syv minutter før hvilen. Josh Sonni-Lambie sendte avgårde et presist innlegg som amerikaneren stupheadet i nettmaskene.

Like etterpå økte Bridge-Wilkinsons menn ledelsen atter en gang. Det var ingen overraskelse at Danns var først frempå på en retur og enkelt satte sitt andre mål for dagen.

Morrison fortsatte storspillet

Kieran Morrison spilte bare 45 minutter i kampen, men rakk å vise frem sitt store talent på den korte tiden.

Like før pause sørget nord-iren for 4-0-ledelse med etter nydelige individuelle ferdigheter. Morrison var tilsynelatende fanget inne ved dødlinjen, men klarte å ta seg forbi en forsvarer langs krittet før han skar innover og sendte ballen forbi målvakten på nærmeste stolpe. Det var hans femte mål for sesongen.

STORSPILTE: Morrison imponerte på Kirkby.

Liverpools sisteskanse Kornel Misciur hadde en relativt rolig dag på kontoret, men sørget for et av kampens øyeblikk da han fikk dyttet unna et Newcastle-skudd som var på vei rett mot krysset.

Liverpools femte kom med 20 minutter igjen å spille, da Trueman banket inn et mål fra kanten av 16-meteren etter godt arbeid fra innbytter Joe Upton og Danns.

Selv en sterk 5-1-seier var ikke nok til å gå videre i turneringen for Liverpool, ettersom resultatene tidligere i konkurransen ikke gikk deres vei.

– Det var en tilfredstillende forestilling og det var bra å lede 4-0 etter den første omgangen. Det hadde vært fint å holdt buret rent, men Newcastle spilte bra og fortjente målet sitt. Det var flott å se Dannsy tilbake med et par mål og å få Figgy (Figueroa) tilbake fra U17-VM med USA og på scoringslisten også, sa Marc Bridge-Wilkinson til Liverpools hjemmeside etter kampen.

Les klubbens referatet fra kampen her.

Arsenal tok sterk sliteseier mot Brentford og tar over tabelltoppen

Se høydepunktene fra lørdagens kamper:Arsenal tok sterk sliteseier mot Brentford og tar over tabelltoppen

Det ble spilt flere interessante kamper i Premier League etter oppgjøret mellom Manchester City og Liverpool lørdag. I denne saken kan du se høydepunktene fra kampene.