Gordon og Nyoni sørget for seier

U21-guttene vant i Newcastle.

Newcastle U21 - Liverpool U21 1-2 (1-2): De unge spillerne på Liverpools U21-lag som har trent mye med førstelaget denne sesongen har tilsynelatende fått med seg mye lærdom fra å være rundt Jürgen Klopps mannskap. Det viste de igjen da Newcastle ble slått 2-1 på bortebane i Premier League 2 lørdag.

16 år gamle Trey Nyoni ga Liverpool ledelsen etter bare tre minutter, på målgivende fra den spennende angrepsspilleren Jayden Danns.

Ledelsen ble doblet da Kaide Gordon satte inn et straffespark etter 21 minutter. Bare noen sekunder etter dette reduserte hjemmelaget, men Liverpool holdt unna de neste 70 minuttene og får dermed med seg tre poeng.

Også Bobby Clark, Calum Scanlon og Trent Kone-Doherty var i lørdagens lagoppstilling for Barry Lewtas sitt lag. James McConnell var på sin side med seniorene til Brentford, der han ble sittende på benken gjennom hele kampen.

Lewtas og co ser sjelden på tabellen, men vi har tatt en rask titt der og ser at Liverpool er nummer fire, og i god rute til å bli med i playoffen senere i vår.