– Mange vil se på dette som to tapte poeng. Jeg ser på det som et ekstrapoeng

Jürgen Klopps mannskap hadde full kontroll, men kastet vekk seieren på Old Trafford.

Det er ingen tvil om at Liverpool burde ha vunnet på Old Trafford. De røde produserte hele 3,92 xG (forventede mål) og 28 skudd, men måtte til slutt reddes inn av et straffespark sent i kampen.

For tredje gang denne sesongen ender det altså uten seier mot erkerivalene, og mange er nok svært skuffet. Jürgen Klopp så resultat på en litt annen måte.

– Vi fant en vei tilbake i denne kampen. Mange vil se på dette som to tapte, men jeg ser på det som et ekstrapoeng. Jeg er ikke kjempefornøyd, men det går fint. Vi får ta det vi får, sa tyskeren etter kampslutt.

Burde vunnet

Liverpool-trenerens tanker etter kampen vil nok irritere mange, for de røde kunne ledet både 2-0, 3-0 og kanskje også 4-0 før pause.

– Laget som vinner ligaen til slutt må fortjene det. Vi er fortsatt med i den kampen, men vi burde selvfølgelig vunnet denne kampen, det er helt klart.

Med 2-2 og ett poeng mot Manchester United er det nå Arsenal som leder Premier League med bedre målforskjell enn Liverpool.

– Supporterne og de som er på utsiden vil nok bli nervøse nå, men vi må beholde roen. Vi har ikke så mange hjemmekamper igjen, så vi må bruke hjemmekampene mot Atalanta og Crystal Palace godt. 

Unggutten blir den store syndebukken, men dette burde Liverpool avgjort før pause

Spillerbørs etter Manchester United - Liverpool:Unggutten blir den store syndebukken, men dette burde Liverpool avgjort før pause

Jarell Quansah må ta med seg lærdom fra denne kampen, og glemme resten. Dette er vår spillerbørs.

Kommentar 07.apr 18:28
«KLOPP - en historie om tro, håp og suksess»

1. MAI: Siste frist for å få navnet ditt i Klopp-boka.

Dette er historien om 3189 dager med Klopp, og hvordan denne unike manageren og lederen brakte suksess og stolthet tilbake til Liverpool FC. Boka kan forhåndsbestilles nå.

Supporterklubben 11.mar 09:05