U18:Tapte 1-9 (!) mot erkerivalene

Marc Bridge-Wilkinsons unge gutter hadde ingenting å stillle opp med mot de suverende ligalederne.

Liverpool U18 - Manchester United U18 1-9 (1-4)

Manchester Uniteds U18-lag hadde så godt som vunnet ligaen før dagens kamp, men håpet om poeng var uansett tilstede for Liverpool. Det håpet sluknet fort, og det ble alt annet enn bedre utover i kampen.

James Scanlon ga gjestene ledelsen etter bare minuttet spilt, før både 0-2, 0-3 og 0-4 ble satt i mål bak Kornel Misciur før halvtimen var spilt. 15 år gamle Joe Bradshaw utlignet for de unge røde like før pause, men ellers var det lite positive ting å skrive hjem om.

1-5 (57), 1-6 (61), 1-7 (69), 1-8 (83) og 1-9 (88) i den andre omgangen gjorde resultatet til et av de verste på akademiet de siste årene. Dette var rett og slett ikke godt nok, selv om erkerivalens lag er det klart beste i U18-divisjonen denne sesongen.

Liverpool-journalist Neil Jones skrev dette på Twitter/X etter kampslutt:

«En fryktelig ettermiddag på akademiet for U18-laget, som taper 1-9 mot Manchester United. Dette var smertefullt».

Med stortapet blir de unge røde faller de røde ned på en fjerdeplass (om Wolverhampton vinner), 15 poeng bak bortelaget.

Slik startet U18: Misciur - Esdaille (Young 63), Pitt, Lucky (Furness-Gill 46), Evers - Ahmed, Kelly (Airoboma 17), Laffey - Morrison, Lambie (Onanuga 63), Bradshaw

Ubenyttet reserve: Morana

Hvem ønsker du å se fra start når Liverpool skal revansjere FA-cuptapet?

En tøff bortekamp mot Manchester United venter Jürgen Klopps mannskap. Sett opp ditt lag til kampen nå!

Velg lag Lør. 06.04. 14:04
Motstanderleiren har slitt med skader hele sesongen – men er tallene så ulike?

Sannheten er at Jürgen Klopp har hatt tilnærmet like store skadeproblemer som Erik ten Hag.

Innsikt Lør. 06.04. 12:03