– Vi har kun oss selv å skylde på

Kapteinen var en svært skuffet mann da han møtte pressen etter uavgjort mot Manchester United.

Liverpool var det beste laget fra start til slutt på Old Trafford søndag ettermiddag, men enormt sjansesløseri fra Jürgen Klopps menn førte til at det endte med et skuffende 2-2-resultat. 

Det var en synlig skuffet Virgil van Dijk som møtte pressen etter kampen. Kapteinen var tydelig på at laget ikke kan skylde på noen andre enn seg selv. 

Skuffet

– Selvfølgelig er det skuffende. Vi har kun oss selv å skylde på, nok en gang, sa kapteinen i et intervju med Sky Sports etter kampen.

Van Dijk sier laget burde ledet med enda mer til hvilen. 

– Vi burde ha ledet mindt 2-0 pause, vi skapte mange farlige øyeblikk og hadde full kontroll. Det er bare synd, og det føles definitivt som et tap akkurat nå. 

I DUELL: Van Dijk i duell med Kobbie Mainoo.

I DUELL: Van Dijk i duell med Kobbie Mainoo.

Føles som tap

Selv om det var en individuell feil fra Jarell Quansah som førte til utligningen, er kapteinen tydelig på at poengtapet ikke kan skyldes på ham. 

– Vi ga dem en livline ved å ikke ta vare på sjansene våre. Individuelle feil kan skje, og det var fortsatt mye tid til å rette på det etterpå. 

Midtstopperen mener laget ble for oppjaget i den andre omgangen, og at det førte til at det ikke ble seier på Old Trafford. 

– Vi forhastet oss for mye, mistet for mange baller og tapte for mange dueller på midtbanen, så ble det en vidåpen kamp. Det føles som et tap, avsluttet han i intervjuet. 

Liverpool skapte flere sjanser enn i 7-0-seieren forrige sesong, men enormt sløseri førte til to tapte poeng

Kampkommentar Manchester United-Liverpool:Liverpool skapte flere sjanser enn i 7-0-seieren forrige sesong, men enormt sløseri førte til to tapte poeng

Klopps menn var ikke kliniske nok foran mål på Old Trafford. Her er vår kommentar etter kampen.

Kommentar 07.apr 19:10
– Mange vil se på dette som to tapte poeng. Jeg ser på det som et ekstrapoeng

– Mange vil se på dette som to tapte poeng. Jeg ser på det som et ekstrapoeng

Jürgen Klopps mannskap hadde full kontroll, men kastet vekk seieren på Old Trafford.