August

31.aug 18:19Van Dijk er på plass på Nederland-trening for første gang siden kneskaden

Landslagskaptein Virgil van Dijk og Nederland møter Norge på onsdag kveld. Siden sist har de fått Louis van Gaal som landslagssjef.

31.aug 11:24U21-laget spiller kamp i kveld

Liverpool U21 reiser til Rochdale for å spille sin første kamp i gruppespillet i Papa John's Trophy i kveld. Kampen kan du se direkte på LFCTV og LFCTV GO fra klokken 19.30.

Avspark på Crown Oil Arena er klokken 20.00.

31.aug 08:13Gratulerer med dagen, Alan Kennedy!

Liverpool-legenden Alan Kennedy fyller 67 år i dag. Kennedy kom til Liverpool fra Newcastle i 1978, og spilte totalt 359 kamper for de røde.

30.aug 20:36Dominic Calvert-Lewin trekker seg fra England-troppen

Rafael Benítez sin fremste målscorer har i dag trukket seg fra landslagstroppen som skal møte Ungard, Andorra og Polen i VM-kvalifiseringen.

24-åringen skal ha pådratt seg skaden da Everton slo Brighton 2-0 i helga.

Det er kun to andre rene spisser i troppen, Patrick Bamford og Harry Kane.

Calvert-Lewin har scoret tre ligamål denne sesongen, kun West Hams Michail Antonio har flere med sine fire.

Jordan Henderson og Trent Alexander-Arnold er Liverpools representanter for «Three Lions».

30.aug 10:44Ozan Kabak til England i dag for å gjennomgå medisinsk test hos Norwich

Transferguru Fabrizio Romano meldte tidligere i dag at Norwich hadde lagt inn et offisielt bud på Ozan Kabak. Samtaler pågikk da i håp om at partene skulle komme til enighet. Schalke avslo et tilbud fra Torino på midtstopperen for tre dager siden.

Romano var sikker på at Kabak, som var utlånt til Liverpool i siste halvdel av forrige sesong, ville forlate Schalke i løpet av de neste timene, og nå melder samme mann at partene er blitt enige og at tyrkeren vil komme til England i dag for å gjennomføre den medisinske testen.

Kabak vil slutte seg til Norwich på lån, med opsjon på kjøp. Altså en lignende avtale som Liverpool hadde med Schalke i vår.

29.aug 19:27Manchester United med heldig seier

Manchester United tok en heldig seier borte mot Wolverhampton søndag. Hjemmelaget hadde flere store muligheter, men til slutt var det Mason Greenwood som skulle avgjøre kampen for United, som nå i likhet med Liverpool står med syv poeng etter tre kamper.

29.aug 16:56Tottenham på tabelltopp

Tottenham har fått en pangstart under sin nye manager Nuno Espirito Santo. Søndag tok de sin tredje strake seier i sesonginnledningen - alle kampene har endt med 1-0-seier. Heuing-Min Son ble matchvinner da Watford ble slått på Tottenham Hotspur Stadium.

I den andre kampen som ble spilt klokken 15 endte det 1-1 mellom Burnley og Leeds.

Tottenham er eneste lag som står med full pott etter tre kamper.

29.aug 16:26London City i ledelsen

En time ut i kampen fikk bortelaget London City ledelsen straffespark mot Liverpool FC Women.

Den ble trygt satt i mål, og stillingen er 0-1. Dermed må de rødkledde jage utlikning siste halvtime.

29.aug 15:580-0 til pause på Prenton Park

Det står 0-0 til pause mellom Liverpool FC Women og London City Lionesses.

Første omgang har vært jevn og sjansefattig med mange tøffe dueller. Du kan se kampen på Liverpool FC sin Youtube-kanal.

29.aug 14:12Sesongstart for LFC Women

Liverpool FC Women har kommet med lagoppstillingen før sesongstarten mot London City Lionesses i Women's Championship. Kampen spilles på Prenton Park og avspark er klokken 15.

Vi oppdaterer her med de viktigste hendelsene fra kampen. Den kan for øvrig ses på LFCTV og klubbens sosiale kanaler Youtube, Facebook og Twitter.

I denne saken kan du lese deg opp på hvordan det står til med laget før sesongstart og hva som er ambisjonene.

29.aug 11:43Preston hyller sin lånehelt fra Liverpool

Sepp van den Berg scoret lørdag i sin andre kamp på rad da Preston slo Swansea 3-1 i Championship. Unggutten, som er på lån fra Liverpool, gjør det virkelig godt i sin nye vingbackrolle, og det er tydelig at han er i ferd med å bli populær på Deepdale.

28.aug 16:24Sepp van den Berg med scoring for Preston

Utlånte Sepp van den Berg spiller i sin nye rolle som vingback for Preston i dagens kamp mot Swansea.

Etter 21 minutter har nederlenderen scoret utlikningsmålet like etter at Swansea tok ledelsen.

28.aug 15:57Uavgjort for U23-laget

Andre omgang endte målløst, og dermed endte det 1-1 i lørdagens U23-oppgjør mellom Liverpool og Brighton.

Les mer i egen sak.

28.aug 15:33Sjansefattig andre omgang

Stillingen i Liverpools U23-kamp mot Brighton er fremdeles 1-1 når det er spilt 71 minutter. Det har vært en sjansefattig andre omgang på akademiet.

28.aug 15:24Manchester City knuste Arsenal

Manchester City tok imot Arsenal til den tredje serierundens første kamp, og det endte i storseier.

Det stod 2-0 allerede etter tolv minutter etter scoringer av Ilkay Gundogan og Ferran Torres. Etter 35 minutter fikk Arsenal en mann utvist da Granit Xhaka satte inn en stygg takling.

Vondt ble verre for bortelaget da Gabriel Jesus la på til 3-0 før pause.

I andre omgang scoret Rodri tidlig før Torres gjorde sitt andre fem minutter før slutt.

Det endte med at City tok sin andre strake 5-0-seier. De har dermed slått tilbake etter tapet mot Tottenham i første serierunde.

Arsenal har på sin side fått en fryktelig sesongstart. Null poeng og 0-9 i målforskjell er fasit etter tre kamper.

28.aug 14:531-1 til pause i Kirkby

Liverpool U23 går til pause med 1-1 mot serielederen fra Brighton. Jack Bearne utliknet for vertene etter at Evan Ferguson hadde gitt Brightons unggutter ledelsen.

28.aug 14:32Brighton tok ledelsen - nå har Liverpool utliknet

Evan Ferguson ga Brighton U23 ledelsen etter 20 minutter mot Liverpool U23 i Premier League 2-kampen på Liverpools treningsanlegg i Kirkby.

Ni minutter senere har hjemmelaget utliknet etter scoring fra Jack Bearne og godt forarbeid av Kaide Gordon. Stillingen er 1-1 etter 30 minutter.

28.aug 14:06Kaide Gordon og Sheyi Ojo fra start

Liverpools U23-kamp mot Brighton i Premier League 2 er i gang. Lagoppstillingen ser slik ut:

Marcelo Pitaluga - Conor Bradley, Tom Clayton, Billy Koumetio, Owen Beck - Jack Bearne, James Norris, Tyler Morton - Kaide Gordon, Max Woltman, Sheyi Ojo.

Innbyttere: Liam Hughes, Fidel O'Rourke, Mateo Ritaccio, Sean Wilson.

Vi oppdaterer med de viktigste hendelsene fra kampen.

28.aug 13:29LFC Women styrker støtteapparatet dagen før sesongstart

Liverpool FC Women melder at de har styrket støtteapparatet med tre nye ansettelser dagen før sesongstart i Women's Championship.

Paul McHugh er inne som en ekstra assistentmanager. Han har tidligere jobbet med manager Matt Beard i West Ham United Women.

I tillegg er Chris Underwood inne som fysioterapeut, mens Amelia Woodhouse har fått jobben som klubblege.

Liverpool FC Women spiller sin første kamp for sesongen hjemme mot London City Lionesses søndag klokken 15.

28.aug 11:15U23-laget i aksjon i dag

Liverpools U23-lag skal også spille i dag. De tar imot Brighton U23 på akademiet i Kirkby i Premier League 2.

Kampstart er klokken 14. Barry Lewtas sitt lag har fått en god start på sesongen med fire poeng etter to kamper. Brighton står på sin side med full pott, og dermed kan vinneren ta over tabelltoppen i kveld.

Vi oppdaterer denne siden med det viktigste fra kampen.

27.aug 17:52Bekreftet: Cristiano Ronaldo er klar for Manchester United

De siste dagene har det sett ut til at Manchester City skulle hente Cristiano Ronaldo fra Juventus etter at de ikke klarte å få tak i Harry Kane. Nå melder imidlertid flere journalister at City ikke vil hente portugiseren, og at det i stedet er Manchester United som står klare.

36-åringen spilte i United fra 2003 til 2009. På fredagens pressekonferanse var Ole Gunnar Solskjær åpen om at han ønsker å signere sin tidligere lagkamerat.

Ronaldo har de siste dagene gjort det klart at han ønsker å forlate Juventus. Fabrizio Romano er en av mange journalister som nå melder at Manchester United blir neste stoppested.

Klokken 17.51 fredag bekrefter Manchester United via sin Twitter-konto at de har kjøpt Ronaldo.

27.aug 16:16Tidspunkt for Norwich-kampen bekreftet

Liverpools bortekamp mot Norwich i tredje runde av ligacupen skal spilles tirsdag 21. september klokken 20.45, melder Liverpool FC.

Kampen skal vises på Sky Sports i England. Det norske tv-oppsettet er ikke klart. NENT Group (Viasat) har rettighetene til å vise ligacupen i Norge.

27.aug 13:33Utlånt Liverpool-spiller i Nederland-tropp

Sepp van den Berg er kommet med i troppen til Nederland U21 for første gang. Den utlånte Liverpool-forsvareren har tidligere representert Nederland på U19-nivå.

19-åringen og hans lagkamerater begynner EM-kvalifiseringen mot Moldova tirsdag 7. september. Med i troppen er også den tidligere Liverpool-spilleren Ki-Jana Hoever.

27.aug 13:24– Ingen sannhet i Bissouma-ryktet

Den velinformerte Athletic-journalisten Andy Naylor, som følger Brighton tett, melder at det ikke medfører riktighet at Liverpool har gjort et fremstøt for å sikre seg Brightons midtbanespiller Yves Bissouma.

27.aug 12:56Davies og Clarkson på U20-landslaget

Liverpool-keeper Harvey Davies og den utlånte midtbanespilleren Leighton Clarkson er kommet med i Englands U20-tropp til kampen mot Romania på St George's Park mandag 6. september.

27.aug 11:13Liverpool-duo i U21-troppen

Harvey Elliott og Curtis Jones kom som ventet med da Englands U21-manager lee Carsley tok ut sin tropp på 24 spillere til de kommende kampene mot Romania og Kosovo.

27.aug 08:16Møter pressen klokken 14.00

Jürgen Klopp holder i ettermiddag sin pressekonferanse foran lørdagens kamp mot Chelsea. Pressekonferansen starter klokken 14.00, og vi gir deg de viktigste uttalelsene fortløpende her på Liverpool.no.

26.aug 20:09Cristiano Ronaldo på vei til Manchester City

Tidligere Manchester United-spiller Cristiano Ronaldo synes å være på vei til byrival Manchester City.

City skal ifølge rapportene ha kommet til enighet med Juventus-stjernen om den personlige betingelsene. Serie A-giganten skal ønske å selge Ronaldo for å kvitte seg med den enorme lønnsbyrden han påfører klubben.

26.aug 20:02God statistikk mot Porto

Det blir gjensyn med Marco Grujic når Liverpool møter Porto i Champions League i høst. I europeiske klubbturneringer har Liverpool møtt Porto flere ganger uten å tape enn noe annet lag. Det har blitt fem seiere og tre uavgjortkamper på åtte forsøk.

26.aug 20:00Har møtt AC Milan bare to ganger tidligere - begge var Champions League-finaler

Liverpool og AC Milan har møtt hverandre bare to ganger tidligere i europeiske klubbturneringer. Begge var Champions League-finaler. Liverpool vant i 2005 og tapte i 2007.