Billettsalg i midten av juli

De som er medlemmer i Liverpool FC kan notere seg datoene for både påmeldingen til Auto Cup Scheme og salget av kampbilletter til medlemmer.

19. jun 2018 kl 16.55 Einar Kvande

Liverpool FC selger som vanlig kampbilletter til hjemmekampene i Premier League frem til nyttår i midten av juli.

Handicap-billettene blir lagt ut for salg mandag 16. juli, mens hovedsalget av kampbillettene starter tirsdag 17. juli.

De fulle salgsdetaljene vil komme senere, og legges ut her.

For å kunne kjøpe billetter i løpet av dette salget må man ha tegnet medlemskap i Liverpool FC før midnatt engelsk tid søndag 15. juli.

Auto Cup Scheme

Sesongkortholdere kunne melde seg på det såkalte Auto Cup Scheme da de fornyet sine sesongbilletter. Ordningen innebærer at man kan sikre seg billetter til Liverpools kamper i cupene, som i 2018/19 vil være Champions League, ligacupen og FA-cupen.

Har du meldt deg på Auto Cup Scheme er du sikret billetter til alle cupkampene i de turneringene du har meldt deg på.

Sesongkortholdere hadde som nevnt muligheten til å melde seg på denne ordningen da de fornyet sine sesongbilletter. Men de får også en ny sjanse til å melde seg på ordningen i perioden fredag 22. juni klokken 11.00 norsk tid til mandag 25. juni klokken 09.00 norsk tid.

Fra klokken 11.00 norsk tid mandag 25. juni slipper så offisielle medlemmer av Liverpool FC til Auto Cup Scheme. Men det er ikke fritt frem for alle.

Bare de som har registrert billettkjøp på følgende kamper i fjorårets Champions League får melde seg på Auto Cup Scheme for kommende sesongs Champions League:

 • AS Roma (24.04.18)
 • Manchester City (04.04.18)
 • FC Porto (06.03.18)
 • Spartak Moskva (06.12.17)
 • Maribor (01.11.17)
 • Sevilla (13.09.17)

Likedan er det i FA-cupen og ligacupen.

I FA-cupen må man ha registrert billettkjøp på følgende hjemmekamper fra i fjor:

 • Everton (05.01.18)
 • West Bromwich Albion (27.01.18)

I ligacupen må man ha registrert billettkjøp til de tre hjemmekampene i 2016/17-sesongen, fordi Liverpool ikke spilte hjemme i den turneringen forrige sesong:

 • Southampton (25.01.17)
 • Leeds United (29.11.16)
 • Tottenham Hotspur (25.10.16)

Hospitality

Ønsker du ikke å begi deg ut på sjansespillet som salget av kampbilletter til medlemmer tross alt er, men vil sikre seg billetter til Liverpools hjemmekamper i Premier League allerede nå, har du faktisk muligheten til det. Men da må du opp en del i pris, og kjøpe såkalte Hospitality-pakker.

Hospitality-billetter til samtlige 19 hjemmekamper i Premier League har ligget ute til salg helt siden terminlisten ble presentert for en snau uke siden.

Også her lønner det seg å være tidlig ute, og tre kamper er allerede utsolgt. Det gjelder kampene mot Manchester City, Manchester United og liga-avslutningen mot Wolverhampton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]