Når blir TV-kampene offentliggjort?

Her er datoene for kampflyttinger.

14. jun 2018 kl 11.24 [email protected]

Torsdag ble terminlisten for 2018-2019-sesongen offentliggjort, og supporterne kan begynne å planlegge for neste sesong.

Men det er viktig å være klar over at det vil bli mange endringer på både tidspunkter og dager kampene vil bli spilt på.

Kamptidspunktene kan bli endret både på grunn av hvilke kamper som velges ut for TV, på grunn av europacup og andre cupkamper gjennom sesongen.

Premier League viste sist sesong at datoene for når TV-kampene blir offentliggjort sjelden kommer akkurat på datoene de offentliggjorde før sesongen. Men her er i hvert fall de foreløpige datoene.

6. juli

Blir det klart hvilke TV-kamper som blir plukket ut for august og september.

7. august

Bir det klart hvilke TV-kamper som blir plukket ut for oktober og november.

12. oktober

Blir det klart hvilke TV-kamper som blir plukket ut for desember og januar.

12. desember

Blir det klart hvilke TV-kamper som blir plukket ut for februar.

25. januar

Blir det klart hvilke TV-kamper som blir plukket ut for mars.

25. februar

Blir det klart hvilke TV-kamper som blir plukket ut for april.

5. april

Blir det klart hvilke TV-kamper som blir plukket ut for mai.

Først etter nest siste serierunde blir kampene for siste serierunde plukket ut, men disse spilles uansett samtidig.

Flyttinger på grunn av europacup

– De som har muligheten til å reise, må jo nå reise ned fredag morgen, og med retur tirsdag morgen for å være helt sikker på å få med seg kampene. For de som ikke har mulighet til det, så må de nesten vente på TV-kampene for de kan ende på en fredag, lørdag eller søndag selvfølgelig, men også mandag. Det er en viktig ting å ta med seg, sier TV 2s Remi André Taule til TV 2 Sportskanalen om terminlisten.

– De som har tenkt seg til England i julen, får ikke vite TV-kampene før 12. oktober.

– Det kan det også komme flyttinger for lagene som skal spille Champions League. Om de skal spille Champions League tirsdag, kan det være at kampene blir flyttet til lørdag eller kanskje fredag.

– Det som er lettere å lese er Europa League. Chelsea og Arsenal er i gruppespillet, Burnley skal kvalifisere seg. Men når de spiller Europa League torsdag, vet man at de ikke kan spille Premier League lørdag. Så da kommer de ofte søndag eller kanskje til og med mandag. Det gjelder å følge med å gjøre litt research, da er man mer forberedt på hvilke endringer som kan komme, er hans anbefaling.

For Burnleys del kan kampene 25. august og 1. september bli flyttet på, mens for alle lag som kommer til gruppespillet kan kampene 22.9, 6.10, 27.10, 10.11, 1.12 og 15.12 bli flyttet. Så vidt vi kan se, møter ikke Liverpool noen av Europa League-lagene på de oppgitte helgene.

Flyttinger med Ving

Fredag formiddag åpner Supporterklubbens samarbeidspartner Ving salget av turpakker til alle de 19 hjemmekampene.

«Dersom du bestiller en turpakke hos Ving og din kamp blir flyttet mer enn 36 timer (eksempelvis fra lørdag til mandag kveld) og du som en følge av dette ikke kan gjennomføre reisen, vil Ving gi deg full refusjon for den pakken du har kjøpt, enten det er basis pakke eller full pakke.

Har du altså kjøpt en «full pakke med fly» hos Ving får du igjen alle pengene, også for SAS billetten som er endel av den pakken.

Du behøver ikke selv å følge med på om kamper flyttes. Så snart Premier League offentliggjør flytting av kamper får du epost av Ving med all den informasjonen du behøver.»

Har du innspill til journalisten?
[email protected]