Milner har møtt både Messi og Ronaldo, men det er en Palace-spiller som har gitt han mest problemer

Visekapteinen mener Wilfried Zaha er den verste spilleren å møte.

James Milner har spilt 709 kamper for klubblag og 61 kamper for landslaget. Han er Liverpools store veteran, og er den eneste aktive spilleren i Premier League som har over 500 kamper i divisjonen. Bare fem spillere har spilt flere.

Han har møtt spillere som Lionel Messi og Cristiano Ronaldo i sin karriere - men da han nylig ble spurt om hvem som var hans tøffeste motstander var svaret litt overraskende.

– Messi er utrolig. Jeg er heldig som har fått spille mot ham og Ronaldo, for tallene deres hvert år er latterlige, sa Milner i et intervju med The Guardian for en måned siden.

Men duoen er ikke spilleren som gir Milner mest problemer. Han spiller for Crystal Palace, og skal møte Liverpool igjen til helgen.

– Wilfried Zaha. To ganger har jeg blitt utvist for taklinger på ham, sier Milner på spørsmål om hvem som er verst å møte.

TØFFEST Å STOPPE:
TØFFEST Å STOPPE:  James Milner mener at Wilfried Zaha er den tøffeste motspilleren å stoppe.

Uforutsigbar

Like før landslagspausen fikk Zaha seg en smell i bortekampen mot Chelsea. Han spilte ikke for Elfenbenskysten, men er forventet å bli klar til lørdagens kamp.

Milner utdyper hvorfor 27-åringen er så vanskelig å møte.

– Han er et talent. Uforutsigbar. Du ser hvor vanskelig det er å håndtere ham når du ser ham spille. Når du spiller mot Zaha er han full av triks, og veldig tøff å stoppe.

Milner har kun fått tre røde kort i sin karriere. Det første kom i 2012 da han taklet Shane Long som bakerste mann i en kamp for Manchester City. De to andre har kommet for Liverpool, og har vært for to gule etter å ha felt Zaha.

Ingen har fått flere straffespark i Premier League enn Palace de tre siste sesongene, og den tidligere Manchester United-vingen er en av hovedgrunnene til det.

Dersom det stemmer at Andy Robertson er uaktuell til helgens kamp på grunn av ankelskaden, kan Milner komme til å spille venstreback på Selhurst Park…

Crystal Palace - Liverpool spilles lørdag kl. 16.00, og sendes på TV 2 Sport Premium.