Spillerbørs:Han var beholdningen da forsvarsspillet var et gufs fra fortiden

På en pinlig aften for Liverpool er det bare én spiller som får godkjent.

4. okt 2020 kl 22.24Jens Bessesen

Adrián 2

Liverpool har ikke en reservekeeper de kan stole på. Han kan ikke gjøre mye med resten av Villas mål, men det er han som starter det hele med den fryktelige tabben etter fire minutter. Et par fine redninger gjør lite for å redde totalinntrykket.

Trent Alexander-Arnold 2

Slet defensivt gjennom hele kampen. Fikk ikke has på Grealish. Liverpools høyreside ble avslørt gang på gang, og bidragene offensivt var også fraværende. Fikk det til slutt så tøft at han ble flyttet over på venstresiden.

Joe Gomez 2

En forferdelig kamp der ingenting stemte for engelskmannen. Blir lurt altfor lett på 2-0. Glipper flere ganger på offsidelinja, slurver mye i pasningsspillet. Tatt av etter en time - det var dessverre for sent.

Virgil van Dijk 3

Klarte ikke komme opp i Villas angrepsspillere. Sist på målet til McGinn. Ikke den trygge van Dijk vi er kjent med. Fikk gult kort for en gangs skyld og var langt under pari.

Andy Robertson 5

Er i form. Den av de der bak som kommer relativt helskinnet fra dette. Kommer seg ofte fri langs venstresiden og kunne hatt både mål og assist før pause.

Naby Keita 4

Aktivt med i angrep, uten at det blir noe sluttprodukt av det. Nest siste Liverpool-spiller på Salahs første mål. Tatt av til pause.

Fabinho 3

Nesten usynlig den første timen da han spilte på midtbanen. Ble ikke bedre som stopper. Flyttet ned som stopper da Gomez gikk ut, men det hjalp lite. Uheldig på 6-2.

Georginio Wijnaldum 4

Bestemann på en midtbane som ikke hang sammen. Relativt trygg i pasningsspillet. Gode bevegelser, uten at det er de spektakulære bidragene.

Mohamed Salah 7

Han var beholdningen da forsvarsspillet var et gufs fra fortiden. Fint fremspill til Firmino etter kvarteret. Skaper flere farligheter og setter inn to fine scoringer. Liverpools klart beste.

Roberto Firmino 3

Virket å være helt ute av det. Upresise pasninger og slet med touchen gjennom hele kampen. Kommer seg til muligheter, men er ikke effektiv nok. Fin assist til Salah, men en dårlig kamp bortsett fra det.

Diogo Jota 4

Vil involvere seg og gjør mye bra i første omgang. Nære scoring like før halvtimen er spilt. Fint forarbeid før 2-1. Forsvant mer ut av kampen etter pause da Villa hadde kontroll.

Takumi Minamino 5

Kommer inn for Keita etter til andre omgang. Prøver å bidra med kombinasjonsspill, men klarer ikke sette sitt preg på kampen.

Curtis Jones 5

Fikk en halvtime da han ble byttet inn for Gomez. Stopper Barkley fra en farlig målsjanse. Klarer ikke bidra noe særlig offensivt.