Klopp ringte under jubelscenene i garderoben

Neil Critchley forteller at tyskeren elsket hvordan ungguttene spilte.

8. feb 2020 kl 00.34 Kenneth Baraas

Liverpools unggutter tok ansvaret i førstelagets vinterpause, og spilte en kamp over all forventning da videre avansement i FA-cupen ble sikret. 

Jürgen Klopp viste stor tillit til både U23-manager Neil Critchley og de unge lovende spillerne.

Critchley avslører at hans tyske sjef holdt kontakten både før og etter kamp, og at han fikk en telefon i garderoben etter 1-0-seieren på Anfield. 

– Sjefen kontaktet meg før kampen med støtte og noen råd - og han tok også kontakt etter kampen, sier Critchley, ifølge Liverpoolfc.com

– Jeg tror han var oppriktig i ekstase over prestasjonen. Han elsker å se de yngre spillerne spille uten frykt, og med lidenskap. Det er det du får av manageren, du får full støtte og tro til det du gjør. Han har vist sin støtte på så mange måter. Og de unge spillerne føler hele tiden på støtten de får av ham. 

– Jeg vet at han var veldig tilfreds med hvordan de spilte, fordi de spilte som et Liverpool-lag, og det er det som er viktig for ham. Det er også veldig viktig for oss, forteller en meget fornøyd Critchley. 

Det er klart at Chelsea er neste motstander i FA-cupen, som spilles tirsdag 3. mars. Der vil nok Klopp ha ansvaret for spillertroppen, men det kan godt være flere av ungguttene får sjansen igjen etter hva som ble prestert mot Shrewsbury. Kampen spilles mellom to lørdagskamper i Premier League, mot henholdsvis Watford (borte) og Bournemouth (hjemme).

Har du innspill til journalisten?
[email protected]