SpillerbørsIngen sto fram da Liverpool ble sendt ut av FA-cupen

Ingen i rødt sto fram da Liverpool leverte en ny svak kamp i London og ble slått ut av FA-cupen. Virgil van Dijk får bestemannsprisen.

Adrián6

Kanonredning fra Willian fra kort hold, før spanjolen ikke klarte å få kontroll på skuddet fra samme mann like etter. Hadde et par gode redninger i førsteomgangen som veier litt opp for tabben. Ser ut som han er dekket på 2-0, der Barkley fikk gå alt for lenge. Ny redning alene med Pedro like etter doblingen av ledelsen.

Neco Williams6

Meget god og viktig involvering fra unggutten tidlig, da han løpte opp et framspill mot Pedro. Hadde noen gode involveringer og var tøff i duellspillet, blant annet mot den samme spilleren. Holdt på å gå galt da han og Gomez misset mot Pedro. Sto mer fram i første enn i andre.

Joe Gomez4

Spilte tidvis usikkert og hadde utfordringer med plasseringen. Bommer stygt i flere dueller og hadde flere svake framspill. Nye dårlige involveringer i andre, først på Barkleys mål da han som en av flere ble utspilt og da Pedro kom alene med Adrian. Glem denne, Joe.

Virgil van Dijk7

Chelsea ville spille bak Liverpools bakre firer og det ble flere farlige sjanser ut av det. Hadde noen gode dueller mot Chelseas kraftige spiss, Giroud. Delte ut noen solide kjeftesmeller da forsvaret slet i begynnelsen av kampen. Peker og gestikulerer. Bidro med stoisk ro i oppkavede perioder der bak. Snytt for soleklart straffespark mot slutten. Liverpools beste på en dårlig rød dag.

Andy Robertson6

Liverpools faste venstreback ble foretrukket også i denne cupkampen. Slet veldig med å finne ut av Willian i førsteomgangen, men var mer gjenkjenngjorde venstresiden mer til sin egen i andre omgang.

Adam Lallana5

En kamp der vi fikk se både styrkene og svakhetene til Lallana. Noen ganger drar han seg lett forbi motspillerne, mens han andre ganger blir overløpt når han bruker for lang tid med å få ballen videre. Ut for Salah ti minutter før slutt.

Fabinho4

Forærer uforklarlig ballen til Willian på 20 meter på 1-0-målet og spilte usikkert i sin ankerrolle i første omgang. Virker rusten og sliter voldsomt med formen. Gult kort da han var alt for sein i en takling på Mount.

Curtis Jones6

Unggutten kunne utliknet i førsteomgangen, da han hadde det siste av fire skudd på Kepa og Liverpool-spillerne på merkelig vis unngikk nettkjenning. Hadde noen gode dragninger. Tidvis fikk han bruke rykket, ballbehandlingen og noen gode nedtak, men dette var rett og slett ikke dagen for Liverpools midtbanespillere. Byttet ut for Milner 20 minutter før slutt.

Sadio Mané6

Sadio fikk den første avslutningen tidlig og kunne med litt flaks ha fått en nettkjenning. God til å skjerme ballen foran sin tøffe oppasser, Rüdiger, men alt for . Hadde noen tøffe dueller med Azpilicueta også

Divock Origi4

Hadde ingen heldig kamp i London. Blir for tafatt og forsiktig. Pluss for slepen teknikk i forkant av en av Liverpools målsjanser i første omgang. Ut for Firmino drøyt 20 minutter før slutt.

Takumi Minamino4

Var knapt borti ballen i første omgang, før han gjorde en god involvering mot slutten. Vil mye og løper mye, men lyktes med heller lite.

Roberto Firmino

Kom inn for Origi. Markerte seg heller lite.

James Milner

Kom inn for Jones. Markerte seg tidlig med tøft spill på midten. Fikk et greit gulkort da han taklet Pedro. Løp en del og ga litt juling.

Mohamed Salah

Fikk de siste ti minuttene for Lallana. Fikk til heller lite. Det han fikk å jobbe med var for upresist.