Spillerbørs mot BournemouthLiverpool med matchvinnere i hver ende av banen

Angripere som snudde kampen, og en vikarback som reddet de røde fra utligning i mot, totalsummen ble tre deilige ligapoeng.

7. mar 2020 kl 15.58 Torbjørn Flatin tflatin

Adrián 5

Dette var ganske så shaky fra vikarkeeperen, selv om han ikke kunne gjøre noe med baklengsmålet. Ble reddet av Milner da han ruste ut og ble lobbet og den bakre fireren ga inntrykk av å ikke stole på ham.

Trent Alexander-Arnold 7

Trent var god i 1. omgang da mange av Liverpools angrep kom fra hans side og scouserbacken virket pigg. Litt mindre involvert etter pause.

Joe Gomez 6

Noe blandet kost, som hadde bra involveringer både offensivt og defensivt, men som også til tider virket usikker i forsvarsarbeidet. Var involvert i baklengsmålet, men burde vel hatt frispark.

Virgil van Dijk 7

Stort sett meget solid, selv om Bournemouth yppet seg ved enkelte anledninger og Calum Wilson er en slu angriper. Fin assist til seiersmålet.

James Milner 8

Fikk litt trøbbel de gangene han ble isolert mot kjappe vinger hos Bournemouth, men spilte seg opp og var viktig mot slutten da det gjaldt å sikre inn seieren. Får lett et ekstra poeng med den supre klareringen på streken som reddet tre poeng.

Alex Oxlade-Chamberlain 6

Alex er en positiv spiller som løp sine kilometer i denne kampen også, men de tellende offensive bidragene var det ikke så mange av. Liker å komme bakfra og fyre av skudd, men fikk aldri særlig plass til å bidra med det.

Fabinho 5

Gir fortsatt inntrykk av ikke å ha fått skiftet det krabbegiret som han har hatt i de foregående kampene. Antydning til at det var en tanke bedre i 2. omgang.

Georginio Wijnaldum 6

Stor energi fra blide Gini, men i en kamp hvor Liverpool i nokså store perioder spiller mot en forsvarsmur nesten som i en håndballkamp da er han sjelden noen boksåpner.

Mohamed Salah 7

Bra scoring av Mo, og noen fine detaljer, men ga ikke inntrykk av at toppformen er helt inne.

Roberto Firmino 7

Noe blandet av Bobby også. God i presset da Liverpool hadde sin beste periode midtveis i 1. omgang, og enkelte fine glimt, men det var også stunder hvor en ikke så særlig mye til ham.

Sadio Mané 8

Tidvis tilbake på sitt beste, som matchvinner og også et kanonskudd i krysset. Livlig og virket hele tiden å være de rødes farligste angrepsvåpen. Skal ha bestemannsprisen etter vår oppfatning.

Adam Lallana

Adam fikk ti minutter for Ox, da Klopp nok ønsket å prøve å stabilisere litt sentralt på midten.

Divock Origi

Fikk sluttminuttene for Roberto Firmino og var nesten på vei igjennom en gang.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]