Spillerbørs mot Atletico Madrid:Liverpool spilte en kjempekamp, men en brøler av Adrian vippet kampen Atleticos vei

Liverpool spilte en av sine beste kamper for sesongen, men de regjerende mestrene ble likevel slått ut av Champions League. Her er vår spillerbørs etter 3-2 tapet for Atletico Madrid.

Adrián4

Viste svakhetstegn ved et langskudd etter en times spill, og det er hans håpløse klarering på et tilbakespill som tipper kampen Atleticos vei etter at hans lagkamerater ute på banen hadde levert en knallkamp.

Trent Alexander-Arnold8

Slår flere gode innlegg, og bidrar sterkt til at Madrid-laget blir satt under press. Har et kjempeskudd etter 69 minutter, som banens beste spiller, Oblak, redder med nød og neppe.

Joe Gomez7

Har stort sett god kontroll, selv om han nøler litt i enkelte situasjoner.

Virgil van Dijk7

Nederlenderen blir ikke satt på så mange defensive prøver. Er med opp på alle hjørnespark, uten at han klarer å komme i scoringsposisjon.

Andy Robertson8

Skotten er meget aktivt med fremover, og bidrar med flere gode innlegg. Kunne ha blitt matchvinner, men headingen hans etter 66 minutter treffer dessverre tverrliggeren. Har også et skudd over ti minutter før slutt, når han kanskje skulle ha prestert bedre upresset som han var.

Georginio Wijnaldum9

Nederlenderen viser seg nok en gang som en Duracell-kanain, og er høyt og lavt. Slår an tonen med en heading som Oblak redder tidlig i kampen, og stanger inn kampens første mål på strålende vis. Har også et godt skudd, og deretter et strålende innlegg til Firmino tidlig i ekstraomgangwene.

Jordan Henderson8

Går foran som den kapteinen han er, og kjefter stadig på motstandere som ikke skyr noen midler for å skaffe seg frispark med teatralske fall. Blir sliten utover i oppgjøret, og blir byttet ut før andre ekstraomgang.

Alex Oxlade-Chamberlain9

Var kampens store spiller inntil han noe uforståelig ble byttet ut av Jürgen Klopp åtte minutter før ordinær tid var ute. Har flere gode gjenvinninger og avslutninger, og innlegget på Ginis mål var strålende. Har et meget god langskudd etter 54 minutter, men Oblak er med på notene.

Mohamed Salah8

Skaper mye hodebry for Atletico-forsvaret, men dessverre lykkes han ikke med avslutningene. De fleste av disse går like over tverrligger, mens han skyter rett på Oblak tidlig i annen omgang.

Roberto Firmino8

Bobby scorer det som utrolig nok var hans første mål på Anfield for sesongen og også hans første i Champions League for sesongen. Har også et par andre gedigne sjanser, som da han bommer på ballen etter 35 minutter.

Sadio Mané8

Jobber helhjertet både offensivt og defensivt, og men heller ikke han lykkes med avslutningene. Prøver seg på et par akrobatiske brassespark i sluttminuttene av andre omgang, men begge går dessverre over.

James Milner7

Milner gjør som vanlig manns jobb når han entrer banen, men nivået blir likevel et par hakk ned i forhold til mannen han erstatter, Oxlade-Chamberlain.

Fabinho

Kommer inn for Henderson foran andre ekstraomgang, uten at han klarer å sette sitt preg på kampen.

Divock Origi

Erstatter Wijnaldum foran andre ekstraomgang, og bidrar med et lavt skudd som går like utenfor.

Takumi Minamino

Får noen minutter på tampen av andre ekstraomgang, som erstatter for Roberto Firmino.