Mourinho spøkte om at han vil stille med ni spisser på Anfield

I Liverpool-leiren forventer man at Jose Mourinho vil parkere bussen igjen på Anfield. Dette spøkte Manchester United-manageren med under sin pressekonferanse.

13. okt 2017 kl 22.06 Einar Kvande

– Jeg vil spille med en forsvarsspiller og ni spisser. Dere trenger ikke bekymre dere. Vi skal spille med en fyr bak, og satse på et system der vi har ni spisser. Ingen grunn til bekymring, sa Mourinho til pressen.

Liverpool er den første av toppklubbene fra forrige sesong som Manchester United møter denne sesongen.

– Noen lag er bedre enn andre, og når sesongen er over sitter vi med beviset på dette i form av mesteren, laget på andreplass, tredje, fjerde. Jeg tror ikke lagene vi har møtt vil bli mestere eller blant topp fire, og jeg bryr meg heller ikke om at folk påpeker det, sa Mourinho.

– Men å si at dette var enkle matcher, er å fornærme dem. Det jeg kan si er at vi i fjor avga poeng i mange kamper hvor vi trodde vi ville vinne før kampen startet. Vi hadde vunnet allerede i tunnellen på grunn av trøyen vi hadde på oss, og det kostet oss mange poeng.

– Denne sesongen har vi spilt uavgjort i Stoke, men har tatt poengene mot West Ham, Everton og Southampton.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]