PÅ BANEN IGJEN  Simon Mignolet gleder seg til å se Adam Lallana, Sadio Mané og Philippe Coutinho sammen på banen igjen.

Glad for å ha trio tilbake

Simon Mignolet ser frem til at Sadio Mané, Philippe Coutinho og Adam Lallana kan spille sammen for Liverpool igjen etter skadene.

Sadio Mané var tilbake i spill tidligere enn ventet, i 4-1 seieren over West Ham før landskampavbrekket. Nå ser Mignolet frem til at også Coutinho og Lallana skal bli friskmeldt.

– Strålende, sier keeperen i et intervju med Liverpoolfc.com om det at alle de tre nøkkelspillerne nå ser ut til å være kvitt skadene.

– Jeg synes vi har vært litt uheldige med skader og suspensjoner så langt denne sesongen. Når Sadio Mané, Philippe Coutinho og Adam Lallana er ute samtidig blir det ikke enkelt, slår Mignolet fast.

Viktig med en stor tropp

Mané var tilbake mot West Ham, men var før det ute med en hamstringskade som hadde holdt ham på sidelinja siden tidlig i oktober. Han var også suspendert i tre kamper i september.

Coutinho har spilt bare ni kamper så langt denne sesongen på grunn av rygg- og adductor-skader. Lallana har fortsatt til gode å spille offisiell kamp denne sesongen, etter en lårskade han fikk under preseason i august.

Klopp har med andre ord blitt nødt til å klare seg uten tre spillere som til sammen gjorde hele 35 mål for ham forrige sesong.

– Du må håndtere skader gjennom sesongen. Du vil alltid få skader. Det er grunnen til at vi har en stor tropp. Men det er selvsagt vanskelig når du får tre slike spillere skadet samtidig, sier Mignolet.

– Troppen har imidlertid beholdt roen, mens disse tre har jobbet sokkene av seg på Melwood for å komme tilbake så raskt som mulig, med hjelp fra den medisinske staben.

– Etter landskampene vil forhåpentligvis alle tre være tilbake, noe som vil drive de andre fremover også. De vil gi oss scoringer, og en bedre plattform.

Hektisk program

Liverpools neste kamp er mot Southampton på Anfield lørdag 18. november. Det er den første av hele 13 kamper frem til den 2. januar. Det blir med andre ord seks hektiske uker for Mignolet og hans lagkamerater.

– Dette blir en krevende periode, og da trenger vi hele troppen vår for å håndtere alle kampene. Da er det fint at slike spillere kommer tilbake og er friske og opplagte, ettersom de ikke har spilt så mye den siste tiden. Det kan bare gi hele laget et løft, og det vil også gi dem som enkeltspillere et løft.

– De vil være klare til innsats. De vil være ivrige etter å komme ut på banen og score mål, for de har savnet å spille. Jeg er sikker på at de vil være klare til å kjempe for laget etter landskampene, avslutter Liverpools førstekeeper.

Del

Adam Lallana

05.01.2018 14:23

– Han må klippe seg

02.01.2018 19:13

På offensiven etter sin første start for sesongen

Adam Lallana føler seg endelig trygg på at skademarerittet er et tilbakelagt stadium.

01.01.2018 22:05

– Du trodde han var tom for krefter, men han kom tilbake igjen og igjen

Jürgen Klopp ble meget imponert over Adam Lallana i hans første kamp fra start for sesongen.

Simon Mignolet

01.01.2018 23:09

Fornøyde spillere

28.12.2017 16:12

Mignolets første 200

25.12.2017 12:21

Mignolet feirer jul sammen med sin kjære

Philippe Coutinho

07.01.2018 00:21

Videointervju– Dersom han hadde blitt til sommeren, tror jeg han hadde fått en fantastisk avskjed i mai

James Pearce i Liverpool Echo snakker eksklusivt til supporterklubben om salget av Philippe Coutinho.

06.01.2018 21:34

Podcast om Coutinho-salget

06.01.2018 21:10

Skriver under for 5,5 år i Barcelona

Philippe Coutinho får utkjøpsklausul på 355 millioner pund.

Siste Til vår nyhetsoversikt
16.01.2018 kl 11:46

Dette er keeperne Liverpool vurderer

Til sommeren skal Jürgen Klopp på keeperjakt. Disse to er de heteste kandidatene slik det ser ut nå.

+
16.01.2018 kl 09:35

– Jeg kan ikke miste mer tid

Simon Mignolet er ikke fornøyd med å ha blitt vraket til kampene mot Everton og Manchester City, og forteller om samtalene med Klopp.

+
16.01.2018 kl 08:06

«Sannsynlig med keeperkjøp i sommer»

Loris Karius starter sannsynligvis også mot Swansea, men til sommeren kan det skje ting på keeperplass.

+
16.01.2018 kl 07:26

Vil ha spilletid-garanti for å låne ut Grujic

Jürgen Klopp ser fortsatt Marko Grujic som en spiller for framtiden, men vil nå låne han ut til klubber som vil gi ham startplass.

+