Ungguttene knuste West Ham

Før førstelaget skulle i aksjon, hadde U18 banket West Ham 6-0.

5. nov 2017 kl 23.41 Arild Skjæveland

Liverpool U18 og West Ham møttes i Premier League Cup på lørdag formiddag. Steven Gerrards utvalgte ga seg ikke før de hadde scoret seks ganger.

– Jeg sa til dem i pausen at selv om de ledet 3-0, så var jeg skuffet, for de kunne ha gått til pause med fire, fem eller seks mål, sa Steven Gerrard til Liverpoolfc.com etter kampen.

– Vi var så sterke og dominerte. Jeg synes vi var på et nivå over West Ham, men føler at vi må være mer kliniske og virkelig straffe lag. Jeg kjeftet litt på dem i pausen, fordi det handler om å sette en standard og ikke ta foten av gasspedalen. Mot bedre lag ville det kanskje ha straffet seg, sier han videre.

Fem målscorere

Glen McAuley, Curtis Jones, Tom Clayton, Liam Miller og to mål fra Rafael Camacho senket West Ham.

Edvard S. Tagseth spilte i en vingbackrolle mot Maribor i midtuka, og fortsatte i den rollen også mot West Ham.

– Jeg tror ikke West Ham kunne ha klaget om vi scoret åtte, ni eller 10 mål. Vi var så dominerende og et hakk over. Kampen sett under ett så er jeg fornøyd med hvordan vi spilte og at vi holdt nullen, men beskjeden blir at vi må være litt mer kliniske, selv om det var 6-0.

Lagoppstillingen

Liverpools lagoppstilling: Jaros, Sharif, Tagseth, R Williams, Glennon (Hunter), Clayton, Longstaff (Larouci), Dixon-Bonner, McAuley, Jones (Millar), Camacho.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]