Wigan -Liverpool klokka 20.30:Første sjanse til å se Salah i aksjon i kveld?

Fredag kveld spilles sommerens andre treningskamp. Det kan bli første anledning til å se Mohamed Salah i kamp for de røde.

14. jul 2017 kl 11.59 Arve Vassbotten

Samme dag som Liverpool spilte mot Tranmere, dro Mohamed Salah til Paris for å ordne de siste detaljene av sin visumsøknad på den britiske ambassaden.

Torsdag bekreftet Liverpool at alt papirarbeidet er i orden, og dermed er egypteren klar til å kunne spille fredagens treningskamp mot Wigan.

Kampen som starter 20.30 sendes på TV 2 Sports Premium og LFCTV, og du kan også følge den direkte i vårt nye livesenter på Liverpool.no.

Flere med småskader

Det blir også spennende å se om noen av Liverpools skadde spillere vil være tilbake mot Wigan.

Danny Ings og Sadio Mané er nok fortsatt utelukket, det samme med Mamadou Sakho.

Dejan Lovren ser også ut til å bli spart på grunn av trøbbel med en leggmuskel. Også Alberto Moreno og Divock Origi sto over mot Tranmere på grunn av muskelplager, og Danny Ward slet med ryggsmerterpå trening før kampen.

Simon Mignolet, Adam Lallana og Philippe Coutinho kan alle være aktuelle for kampen, men det kommer an på i hvilken form de har etter ferien.

Ifølge James Pearce i Liverpool Echo kommer Liverpool til å stille med to forskjellige mannskap i første og andre omgang også på DW Stadium, akkurat som i 0-4-seieren mot Tranmere.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]