Forandrer ikke taktikk

Plymouth blir like defensive på Home Park som de var på Anfield.

17. jan 2017 kl 11.41 Einar Kvande

Plymouth-manager Derek Adams sier han ikke kommer til å forandre taktikk når Plymouth møter Liverpool for andre gang på halvannen uke.

Argyle forsvarte seg svært dypt, hadde bare 23% ballinnehav og en avslutning på mål i 0-0 kampen på Anfield 8. januar.

– Vi må forsvare oss veldig godt igjen, sier Adams til BBC Radio Devon.

– Jeg tror vi viste i den første kampen at vi er i stand til det, og vi må gjøre akkurat det samme denne gangen også, legger han til.

– Jeg kan ikke se at vi kan være så veldig offensive i vår tilnærming. Vi må ha stor respekt for et Premier Leauge-lag. De er på tredjeplass i toppdivisjonen, og derfor må vi være forsiktige.

Forventer ungt Liverpool-lag

Liverpool stilte med det yngste laget i klubbens historie i kampen på Anfield, og lokalavisen Liverpool Echo antyder at de røde kommer til å kjøre noenlunde samme lag også denne gangen.

– Liverpool kan forandre på lagoppstillingen, men jeg tror ikke den vil bli så mye forandret fra laget de spilte med mot oss i den første kampen, sier Adams.

– De kommer kanskje til å stille med et litt mer rutinert mannskap, men jeg tror ikke det blir store forandringer.

Plan B

– Den eneste forskjellen for dem er at garderoben ikke er så luksuriøs som på Anfield. Men gressmatta er utmerket. Det er et fint stadion, så jeg tror ikke det blir noe problem for dem.

– Det er mildere her enn de er vant med i Liverpool, så de tror kanskje de er kommet til Middelhavsområdet når de kommer hit, spøker Plymouth-manageren.

Adams hevder for øvrig at han har en plan B om Liverpool skulle ta ledelsen.

– Da kjøper vi Fellaini, og begynner å slå langt, skratter han.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]