– Selger Sturridge om priskravet møtes

Daniel Sturridge ønsker seg bort.

11. jan 2018 kl 22.13 Arve Corneliussen

Ifølge Liverpool Echo-journalist James Pearce, kommer Liverpool til å selge Daniel Sturridge dersom en klubb oppfyller priskravet på 30 millioner pund.

Den 28 år gamle spissen skal på sin side ha informert klubben om at han ønsker å dra for å styrke sine VM-sjanser. Jürgen Klopp ønsker at målsniken skal bli, men kommer til å la ham dra dersom noen leverer det Liverpool mener er et «rettferdig bud».

«En låneovergang er utelukket ettersom Liverpool bare vurderer en permanent overgang. Det kan forandre seg senere i vinduet dersom priskravet ikke blir møtt av noen og klubben mottar en stor lånesum», skriver den velinformerte journalisten.

Pearce minner videre på at Southampton og West Ham tidligere er blitt linket til Sturridge.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]