SPEKULASJONER:  Det ryktes at Liverpool vil prøve å få til en avtale som gjør at Keïta ankommer Anfield i januar.

Avviser Keïta-enighet

James Pearce kommer med Keïta-oppdatering etter de siste spekulasjonene, og har ikke tro på Sánchez-bud.

Fredag kveld ble det spekulert i at RB Leipzig og Liverpool har kommet til enighet om en fremskyndet avtale for Naby Keïta. Deriblant meldte fotballjournalisten Chris Williams, som stort sett konsentrer seg om Bundesliga, at guineaneren kan bli Liverpool-klar allerede på søndag. 

Velinformerte James Pearce i Liverpool Echo melder imidlertid at det ikke er hold i ryktene. 

«Det er fortsatt ingen enighet mellom RB Leipzig og Liverpool om at Naby Keïta kan dra til Anfield denne måneden. Jeg er blitt fortalt at det «ikke har vært noen progresjon i det hele tatt» etter de innledende samtalene», skriver Pearce på Twitter. 

Senere fredag kveld melder Echo-journalisten at Jürgen Klopp ikke kommer til å kaste seg inn i kampen om Alexis Sánchez.