Bekrefter overgang for Liverpool-talent

– Det er trist å forlate Liverpool, sier han.

11. jan 2018 kl 17.19 Arve Corneliussen

Cameron Brannagan har skrevet under på en kontrakt som strekker seg over tre og et halvt år med Oxford United, skriver League One-klubben på sine nettsider.

– Det er trist å forlate Liverpool etter å ha vært her så lenge, men det er en spennende utfordring. Oxford spiller god fotball. Jeg drar hit for å spille regelmessig, og å hjelpe Oxford så mye jeg kan, sier Brannagan til oufc.co.uk.

Oxford, som for øyeblikket ligger på tiendeplass i ligaen, vil ikke ut med overgangssum for Liverpools akademiprodukt. Liverpool Echo meldte imidlertid tirsdag at Liverpool får om lag 200 000 pund for ham.

Den tekniske midtbanespilleren, som fyller 22 år i mai, fikk Liverpool-debuten da han fikk et innhopp mot Bordeaux i Europa League i 2015.

Totalt har han spilt ni førstelagskamper, der tre av dem har vært i ligaen. Brannagan fikk sin siste offisielle kamp i rødt mot West Bromwich i 2016, da Jürgen Klopp lot ungguttene slippe til i Premier League-innspurten mens han satset for fullt på Europa League.

Den påfølgende høsten måtte han se en unggutt som Ovie Ejaria snike seg foran ham i køen da Klopp tok ut lagene til ligacupkampene. Våren i 2016/17-sesongen tilbragte han på utlån til Fleetwood Town, før han denne høsten har spilt for U23-laget.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]