DRAR:  Cameron Brannagan er klar for Oxford United. FOTO: oufc.co.uk

Bekrefter overgang for Liverpool-talent

– Det er trist å forlate Liverpool, sier han.

Cameron Brannagan har skrevet under på en kontrakt som strekker seg over tre og et halvt år med Oxford United, skriver League One-klubben på sine nettsider. 

– Det er trist å forlate Liverpool etter å ha vært her så lenge, men det er en spennende utfordring. Oxford spiller god fotball. Jeg drar hit for å spille regelmessig, og å hjelpe Oxford så mye jeg kan, sier Brannagan til oufc.co.uk.

Oxford, som for øyeblikket ligger på tiendeplass i ligaen, vil ikke ut med overgangssum for Liverpools akademiprodukt. Liverpool Echo meldte imidlertid tirsdag at Liverpool får om lag 200 000 pund for ham. 

Den tekniske midtbanespilleren, som fyller 22 år i mai, fikk Liverpool-debuten da han fikk et innhopp mot Bordeaux i Europa League i 2015. 

Totalt har han spilt ni førstelagskamper, der tre av dem har vært i ligaen. Brannagan fikk sin siste offisielle kamp i rødt mot West Bromwich i 2016, da Jürgen Klopp lot ungguttene slippe til i Premier League-innspurten mens han satset for fullt på Europa League. 

Den påfølgende høsten måtte han se en unggutt som Ovie Ejaria snike seg foran ham i køen da Klopp tok ut lagene til ligacupkampene. Våren i 2016/17-sesongen tilbragte han på utlån til Fleetwood Town, før han denne høsten har spilt for U23-laget.