Det er lite sannsynlig at Liverpool kjøper flere spillere i januar

Virgil van Dijk ser ut til å bli det eneste spillerkjøpet av betydning i dette transfervinduet.

19. jan 2018 kl 19.00 Einar Kvande

Liverpool er blitt linket til flere spillere som er blitt utpekt som Philippe Coutinhos erstatter. James Pearce i Liverpool Echo tror imidlertid ikke det vil komme noen erstatter for brasilianeren i dette transfervinduet.

– Dersom noe blir kastet i fanget på meg vil jeg tenke på det, men vi søker ikke aktivt etter en ny spiller, uttalte Jürgen Klopp under sin pressekonferanse i dag.

– Vi må bruke de spillerne vi har. Det virker mest fornuftig, fordi vi har spillere av høy kvalitet. Bare se på Adam Lallana. Han er ingen erstatter for Phil Coutinho fordi han er en annen type spiller, men han er en fantastisk spiller som ikke kunne spille i første halvdel av sesongen. Nå er han tilbake, og det er bra.

– Nei, jeg vil ikke si at vi søker aktivt i overgangsmarkedet.

Lover ikke noe

Klopp vil heller ikke garantere at Daniel Sturridge får forlate Liverpool, selv om spissen søker en ny utfordring i håp om å spille seg inn i Englands VM-tropp.

– Vi får se hva som skjer fra nå av og til januar er over. Det jeg kan si er at en lang og avgjørende del av sesongen gjenstår. Skal man dømme etter dette transfervinduet kan man tro at sesongen allerede er over, for alle som ikke har fått spille ofte nok ønsker å forlate klubben, og slike ting. Vi har forsatt kamper som skal spilles, og vi trenger alle spillerne vi har. Vi får se hvordan det blir.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]