Sturridge foretrekker Sevilla

Men så langt er det Inter som har vist mest seriøs interesse.

19. jan 2018 kl 12.56 Arild Skjæveland

Daniel Sturridge foretrekker Sevilla og La Liga, men den spanske klubben har kun undersøkt om spissen er tilgjengelig. Det melder Melissa Reddy i Goal.com.

Klubbens som har vist mest seriøs interesse er Inter.

Lån med mulighet til kjøp

Reddy skriver at Inter har kommet med et seriøst bud for å sikre seg 28-åringen. Det skal være en låneavtale som den italienske klubben betaler en betydelig sum for, samtidig som de betaler hele spillerens lønn og har en mulighet til å gjøre avtalen permanent.

Spissen er åpen for å kunne gå til Serie A - men etter at Chelsea har slitt med å få inn en spiss i dette vinduet spøker det for låneavtalen Sevilla trodde de skulle få i stand med Michy Batshuayi. Derfor vurderer de nå å kontakte Liverpool igjen for å sikre seg Sturridge.

Sturridge har kun startet fem kamper for Liverpool denne sesongen, og ønsker en overgang i januar for å komme seg inn i Englands VM-tropp. LFC har satt en prislapp på 30 millioner pund for 28-åringen.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]