Sturridge-exit betyr at Ings blir værende

Det er mer sannsynlig at Daniel Sturridge forlater Liverpool denne måneden enn at Danny Ings gjør det.

18. jan 2018 kl 23.52 Arild Skjæveland

Det er en rekke Premier League-managere som ønsker Danny Ings, og som vil gi han spilletiden han trenger etter sine to alvorlige kneskader. Det kommer ikke til å skje i januar, ifølge Chris Bascombe.

Grunnen er at Daniel Sturridge trolig kommer til å forlate klubben.

I forhandlinger med flere

Telegraph-journalisten melder at Liverpool er i samtaler med flere klubber som er interessert i Sturridge, og en låneavtale til Inter er en mulighet.

Liverpool er villig til å la 28-åringen gå i januar dersom det riktige tilbudet kommer. Inter sitt tilbud er mer attraktivt enn det som har kommet fra Sevilla. Den spanske klubben som Liverpool var i gruppe med i Champions League har fått beskjed om å forbedre budet sitt dersom de ønsker spilleren.

Sturridge ønsker å komme seg til en annen klubb for å ha en sjanse til å komme til VM. Han har fått lite spilletid denne sesongen.

De helrøde er ikke villig til å dekke noe av Sturridge sin lønn dersom han lånes ut for resten av sesongen. Det må også bestemmes om forpliktelse av kjøp til sommeren skal være en del av pakken.

Ings blir Firmino-backup

Det at Sturridge får gå vil gjøre at Danny Ings blir andrevalg bak Roberto Firmino på spissplass, sammen med Dominic Solanke.

På grunn av skademarerittet har Ings kun spilt 14 kamper siden han kom fra Burnley før 2015-16 sesongen, og han er nå inne i sin tredje sesnog. Han har kun startet fem av de 14 kampene. Det har blitt tre scoringer, der alle kom i hans første sesong.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]