Har bare ventet på at det skal løsne for Chamberlain

Joe Gomez lar seg imponere over den nye lagkameraten.

18. jan 2018 kl 20.19 Arild Skjæveland

Like før overgangsvinduet stengte i august la Liverpool 35 millioner pund på bordet og sikret seg Alex Oxlade-Chamberlain fra Arsenal. De siste ukene har 24-åringen spilt seg inn i Jürgen Klopps lag.

Kampen mot Manchester City var kanskje hans beste så langt i den røde trøya.

Kan brukes overalt

Joe Gomez har latt seg imponere over lagkameraten.

– Han har funnet seg veldig godt til rette. Mange av guttene kjente han godt fra spill med England. Han er positiv rundt laget, og har stor personlighet, sier Gomez til Liverpoolfc.com.

– Han er bare en veldig, veldig god spiller, og kan spille i flere posisjoner. Han er ikke bare midtbanespiller eller angriper, men er veldig allsidig. Det har han allerede vist med å spille som treeren på midtbanen eller i angrep. Han er ikke en du vil møte i noen av de posisjonene, for han er så kraftfull, og alltid en trussel med sin fart og styrke.

– Han kan bruke ballen og styret spillet i tillegg til at han har den farten og styrken, og det viser bare hvilken type spiller han er.

– Har bare ventet på dette

Gomez har bare ventet på at det skal løsne for Oxlade-Chamberlain.

– Det har bare vært et spørsmål om tid, for han har funnet seg raskt til rette. Han spiller så bra. Det viser at han har tilpasset seg spillet vårt. Han er allerede en viktig del av laget, og det skal han ha skryt for.

– Det sier mye om han som person at han tok den avgjørelsen han gjorde. Liverpool-supporterne forstår og setter pris på det. Det å komme hit og forlate en klubb slik, med de alternativene han trolig hadde, viser at han virkelig ønsker å være her, sier Gomez.

Oxlade-Chamberlain har nå spilt 26 kamper for Liverpool - 11 fra start. Han har scoret fire mål.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]