Engasjerer privatetterforskere for å stoppe svartebørshaiene

Liverpools daglige leder vil ha stopp på svartebørssalget.

25. jan 2018 kl 19.08 Arild Skjæveland

Liverpool FC har satt i gang en rekke tiltak for å stoppe salget av billetter på svartebørsmarkedet. James Pearce i Liverpool Echo rapporterer at de til og med har engasjert privatetterforskere for identifisere verstingene, og stoppe dem fra å kunne kjøpe billetter til Liverpool-kamper.

– Vi jobber ekstremt hardt med å få stopp på svartebørssalg for å beskytte våre supportere fra å bli lurt med falske eller uoffisielle billetter. En måte å hjelpe på umiddelbart er å stoppe å kjøpe fra uoffisielle aktører, sier Peter Moore til Liverpoolfc.com.

– Vi vil fortsette med å jobbe med dette, og ser på nye måter for å stoppe det ulovlige salget, sier Moore.

Privatetterforskere

Liverpool har inngått samarbeid med et etterforskningsbyrå som spesialiserer seg på å spore opp svartebørshaier, og har nylig suspendert en rekke personer fra å kunne kjøpe billetter eller gå på kamp på Anfield.

«I klubben siste forsøk på å nedkjempe svartebørssalg, ble det i kampen mellom Bournemouth og Liverpool satt i gang en etterforskning. Den inkluderte kjøp av billetter fra uoffisielle selgere, som ga funn der personer reklamerte for og solgte billetter for langt over pålydende», skriver klubben i en pressemelding.

«Klubben har introdusert en rekke tiltak for å forhindre og stoppe salg av svartebørsbilletter. Kjøp av billetter fra sider på internett er bare ett av tiltak som vil være del av prosessen fremover. I tillegg til dette, vil klubben oppfordre alle som har vært offer for svartebørssalg til å kontakte klubben med alle detaljer. Alle saker vil bli nøye etterforsket», står det videre i meldingen fra klubben.

Har du innspill til journalisten?
[email protected]